Σύσκεψη πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στο ΥΠΕΘΑ για τα γεγονότα στα Σκόπια !!! Οι πρώτες κινήσεις !!!

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας αλλά και όλοι οι Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων βρίσκονται στο ΥΠΕΘΑ από το βράδυ και γίνεται ευρεία σύσκεψη για την εκτίμηση της κατάστασης στο γειτονικό κρατίδιο.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας -ο ΑΝΥΕΘΑ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη- και οι Αρχηγοί έχουν ανοιχτή γραμμή και με την ΕΥΠ, από την οποία υπάρχει πληροφόρηση για την κατάσταση που επικρατεί στα Σκόπια.

Το βασικό θέμα της σύσκεψης έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να ενισχυθούν με στρατιωτικές δυνάμεις τα σύνορά μας με τα Σκόπια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής από τα Σκόπια περίπου 30 ένοπλοι Αλβανοί παραδόθηκαν στην αστυνομία, μετά από μάχες που διήρκεσαν πάνω από 15 ώρες.

Από τις ένοπλες συρράξεις στο Κουμάνοβο τραυματίσθηκαν πάνω από 20 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των Σκοπίων και άλλοι τρεις σκοτώθηκαν.

Αδιευκρίνιστος παραμένει για την ώρα ο αριθμός των θυμάτων από την μεριά των ενόπλων Αλβανών καθώς και κατοίκων της συνοικίας στο Κουμάνοβο από διασταύρωση πυρών μεταξύ αστυνομικών και ενόπλων Αλβανών.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...