Κιμ Γιονγ Ουν: Πώς «έφαγε» όλους τους ανθρώπους του πατέρα του, έναν προς έναν !!!

Μόνο δύο απέμειναν από όσους σήκωναν το φέρετρο του προηγούμενου ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Βίαια εκτελεσθέντες, εξορισμένοι ή «εξαφανισμένοι»: αυτή ήταν η μοίρα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, των ανώτατων βορειοκορεατών αξιωματούχων που πλαισίωναν τον πατέρα, Κιμ Γιονγκ Ιλ, του νυν ηγέτη της χώρας.

Σχεδόν όλοι εκκαθαρίστηκαν από τον Κιμ Γιονγκ Ουν τέσσερα χρόνια αφού σήκωσαν το φέρετρο του πατέρα του.




Σύμφωνα με την ίδια εφημρίδα, ο Ουν φέρεται να εκτέλεσε τον θείο του Γιανγκ Σονγκ Θεκ το 2013, να απομάκρυνε τον επικεφαλής του στρατού Ρι Γιονγκ Χο από το γραφείο του εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών το 2012, να διέταξε τη δημόσια εκτέλεση του υπουργού Άμυνας τον Απρίλιο, να «εξαφάνισε» έναν ακόμα και να εξόρισε άλλους δύο. Μόνο δύο από όσους σήκωσαν το φέρετρο βρίσκονται ακόμα σε θέσεις εξουσίας. Οι υπόλοιποι πέντε «εκκαθαρίστηκαν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Ο Γιανγκ Σονγκ Θεκ (Νο 2 στη φωτό), ο Κιμ Κι Ναμ (Νο 3), ο Κόε Τάε Μποκ (Νο 4), ο Ρι Γιονγκ Χο (Νο 5), ο Κιμ Γιονγκ Τσουν (Νο 6), ο Κιμ Γιονγκ Γκακ (Νο 7) και ο Γιου Ντονγκ Τσακ (Νο 8), η πολιτική και στρατιωτική ελίτ της Βόρειας Κορέας, ήταν εκείνοι που σήκωναν το φέρετρο του Κιμ Γιονγκ Ιλ τον Δεκέμβριο του 2011.

Μόνο ο Κιμ Κι Ναμ, ο επικεφαλής προπαγάνδας, και ο Κόε Ταε Μποκ, επικεφαλής της Βουλής του Λαού παραμένουν στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν, υποστηρίζει η Daily Mail.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...