ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!!! Ο Δήμος Ξάνθης παρουσίασε την πόλη με το τουρκικό όνομα «Iskece» ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !


Κάποιος Έλληνας υπάρχει να κατεβάσει το βίντεο;;; 

Σε μια περίεργη και έως εθνικά επικίνδυνη κίνηση προχώρησε ο δήμος Ξάνθης ο οποίος απηύθυνε πρόσκληση για εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου με σποτ στα τουρκικά, στο οποίο η ακριτική πόλη αποκαλείται με την τουρκική ονομασία της. 

Συγκεκριμένα, ο δήμος Ξάνθης χρηματοδότησε την παραγωγή οπτικού υλικού για να αναρτηθεί στην σελίδα του Facebook του Κέντρου Πολιτισμού του δήμου ένα βίντεο στην τουρκική γλώσσα, στο οποίο η Ξάνθη αποκαλείται «Iskece».

ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ: σε μια περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα βρίσκεται στο «κόκκινο» με τα ανιστόρητα και αβάσιμα περί «τουρκικής μειονότητας» στην Θράκη ο Δήμος Ξάνθης – παρουσιάζει την πόλη με την τουρκική της ονομασία. 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι το βίντεο παράχθηκε και πληρώθηκε με εντολή του δημάρχου Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, με τους υπευθύνους του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης να τηρούν σιγή ιχθύος. 

Σημειώνεται μετά τον σάλο πυ δημιουργήθηκε το βίντεο κατέβηκε από παντού. 



ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...