Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί "αντιστέκονται" στις εντολές της κυβέρνησης και προσκυνούν τον Σταυρό !


Ένας ιερέας πήρε την πρωτοβουλία και τούτη τη Μεγάλη ημέρα για τη χριστιανοσύνη, ευλόγησε με αγιασμό αστυνομικους στη Θεσσαλονίκη.

Η κυβέρνηση έχει βγάλει δεκάδες αστυνομικούς, να "περιφρουρούν" τις εκκλησίες, οι οποίες άνοιξαν τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού. 

Τους αστυνομικούς αλλά και τα... περιπολικά ευλόγησε με αγιασμό ένας ιερέας στον Άγιο Πολύκαρπο στην Θεσσαλονίκη. 

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ εμφανίζεται ένας παπάς χωρίς μάσκα να έχει βγει έξω από τον ναό και να αγιάζει αστυνομικούς οι οποίοι φορούν τις μάσκες τους και κάνουν τον σταυρό τους. 

Ο ιερέας όμως δεν ραντίζει με αγιασμό μόνο τους άνδρες της Αστυνομίας, αλλά και τα οχήματά τους με τους αστυνομικούς να του ανοίγουν τις πόρτες προκειμένου να τα αγιάσει και στο εσωτερικό τους. 

Από το περιστατικό ωστόσο, ξεχώρισε ένα στιγμιότυπο στο οποίο μία γυναίκα αστυνομικός από περιπολικό που μόλις είχε καταφθάσει προκειμένου να λάβει και αυτό τον αγιασμό, να κατεβάζει την μάσκα της και να φιλάει τον σταυρό που κρατούσε ο ιερέας στο χέρι του, κάτι που έκανε και ένας άλλος αστυνομικός λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει την μάσκα προστασίας του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...