«Μη απαραίτητα προϊόντα» στα ράφια ΤΕΛΟΣ ! Έφτασε και στην Ελλάδα το μέτρο του λιτού βίου !


 Δεν πέρασαν παρά μερικές μέρες από τη στιγμή που άρχισε να εφαρμόζεται στη Δυτική Ευρώπη.

 Στη δημοσίευση ΦΕΚ με το οποίο θα απαγορεύεται η πώληση διαρκών αγαθών (ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά, παιγνίδια, βιβλία, κλπ) από τα σούπερ-μάρκετ, για όσο διάστημα είναι κλειστά τα εμπορικά καταστήματα ώστε να να μη δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού προχωρά η κυβέρνηση εντός των επομένων ημερών. 

 Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

  «Προωθείται διάταξη για απαγόρευση μερικών βιομηχανικών προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ», δήλωσε συγκεκριμένα ο αρμόδιος Υπουργός.

 Θυμίζουμε πως ήδη χώρες σαν τη Γαλλία και (μερικώς) την Μ.Βρετανία έχουν υιοθετήσει το μέτρο αυτό, προχωρώντας στην απαγόρευση πώλησης «μη απαραίτητων προϊόντων» τόσο από τα σούπερ μάρκετ όσο και από τα μικρότερα μαγαζιά. 

 «Οι ίδιοι περιορισμοί στην πώληση μη απαραίτητων αγαθών που ισχύουν στα μικρά καταστήματα λιανικής πώλησης θα εφαρμοσθούν και στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, ενώ δεν θα δεν επιτρέπεται στους ιδιοκτήτες να αμφισβητήσουν τους κυβερνητικούς κανόνες του lockdown», είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας. 




 ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...