Σε επιφυλακή οι εθνοφύλακες σε Καστελόριζο και Δωδεκάνησα !

 
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις οι κάτοικοι του Καστελόριζου Ανησυχία, αγωνία και ετοιμότητα είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους κατοίκους του ακριτικού Καστελόριζου, που παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις αναφορικά με την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο. 

 Ο Αντιδήμαρχος Καστελόριζου Στράτος Αμύγδαλος ανέφερε στην εκπομπή "Μεσημέρι στον Alpha" ότι το σκηνικό επαναλαμβάνετε όπως πριν από τρεις εβδομάδες, χωρίς ωστόσο κάποια διακριτή κινητικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων στα Δωδεκάνησα.

 Όπως είπε, έχουν δοθεί εντολές στους εθνοφύλακες των νησιών να είναι σε επιφυλακή. 

 Ο κύριος Αμύγδαλος απάντησε και σε τοποθετήσεις ότι η Ελλάδα "πυροδότησε" με την υπογραφή της συμφωνίας Αθηνών-Καϊρου για καθορισμό ΑΟΖ και υπέδειξε ότι "δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος με τα θέλω μόνο του ενός."

 





ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...