Επικίνδυνη προπαγάνδα των Τούρκων: «Η Ελληνική Ακτοφυλακή πυροβόλησε σκάφος μας ! 3 τραυματίες» !

 

Ξεκίνησαν την επικίνδυνη προπαγάνδα τους οι Τούρκοι, διακινώντας χυδαία fake news τα οποία με της σειρά τους αναπαράγουν κι άλλα διεθνή Μέσα!

 Όλα ξεκίνησαν όταν ελεγχόμενα από το καθεστώς Ερντογάν ΜΜΕ «ενημέρωσαν» με έκτακτες αναρτήσεις ότι «η Ελληνική Ακτοφυλακή πυροβόλησε ιδιωτικό τουρκικό σκάφος στα ανοικτά των ακτών της Ρόδου, τραυματίζοντας 3 άτομα». 

 Το χυδαίο ρεπορτάζ συνέχιζε λέγοντας ότι «το περιστατικό συνέβη στις 4 π.μ. τοπική ώρα και ως αποτέλεσμα το σκάφος βυθίστηκε. 3 άτομα διασώθηκαν από την τουρκική ακτοφυλακή. 

Ένας από αυτούς είναι βαριά τραυματισμένος». Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και γεγονός όπως ενημερώνουν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

 Πρόκειται για προσπάθεια από την Άγκυρα να αυξήσει την ήδη μεγάλη ένταση στην περιοχή και να περάσει στο εσωτερικό ότι η Ελλάδα είναι αυτή που τη δημιουργεί και τη συντηρεί. 

 Το περιστατικό προφανώς και δεν έχει λάβει χώρα, αλλά η Άγκυρα στήνει «σκηνικό Ιμίων», με προφανή σκοπό να δικαιολογήσει τις προκλήσεις της. 

 Παράλληλα, σε άλλη «είδηση» που ανήρτησαν τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι ελληνικά ελικόπτερα επιτέθηκαν σε τουρκικά νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, κοντά στο Καστελόριζο. 

 Μάλιστα, δημοσίευσαν και τις παρακάτω fake φωτογραφίες και βίντεο από το υποτιθέμενο περιστατικό:



Ελληνικές πηγές εξήγησαν ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό, καθώς δεν υπήρξε καν ελληνικό ελικόπτερο στην περιοχή. 

 Πρόκειται για ξεκάθαρη τουρκική προπαγάνδα και μονταζιέρα για συντήρηση του κλίματος έντασης.

 Το ακόμη πιο εξωφρενικό ωστόσο είναι ότι διεθνή ΜΜΕ – ευτυχώς όχι αξιόπιστα – αναπαράγουν τις αθλιότητες των Τούρκων δημιουργώντας κλίμα για τη χώρα μας. 




 ΠΗΓΗ: newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...