Επανέρχεται η ενημέρωση των έξι μια φορά την εβδομάδα μόνο με Χαρδαλιά !


Σε εξέλιξη είναι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών...

Σε εξέλιξη είναι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Στέλιο Πέτσα, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώνει πως επιστρέφει η εβδομαδιαία ανακοίνωση με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ειδικότερα ο κ. Πέτσας ενημέρωσε ότι επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση και αποκλειστικά για διαχειρισιακά θέματα που αφορούν στα επιχειρησιακά ζητήματα του κορωνοϊού. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00 στο νέο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Παράλληλα, ο Πέτσας ανακοίνωσε ότι από τις 20 Ιουλίου, και όχι από τις 22, ξεκινούν οι πτήσεις από την Σουηδία.

Μείζονος σημασίας συνεδρίαση για την Ελλάδα και την Ευρώπη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την επικείμενη σύνοδο κορυφής της ΕΕ όπου θα συζητηθεί η έγκριση της πρότασης Κομισιόν για το ταμείο Ανάκαμψης και το ΠΔΠ 2021-2027.

Σε ότι αφορά την πανδημία ο κ. Πέτσας είπε ότι η επιδημιολογική κατάσταση για την Ελλάδα είναι καλύτερη από άλλες χώρες ωστόσο υπογράμμισε ότι ο κυριότερος εχθρός είναι ο εφησυχασμός και η χαλάρωση.

Για να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα δεύτερο κύμα πρέπει να τηρούμε αυτά που έχουμε αποφασίσει» σημείωσε ο κ. Πέτσας σημειώνοντας ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν για να μπει φρένο στα χειρότερα.






ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...