Έρχεται μια Παγκόσμια Αρχή για να μας σώσει από την Πανδημία ζητώντας το 10% του Παγκοσμίου Εισοδήματος (Bίντεο) !


O OHE ζητά το 10% του Παγκοσμίου Εισοδήματος για να καταπολεμήσει τον κορωνοϊό.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ António Guterres ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ταμείου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ζητά από όλα τα έθνη να συνεισφέρουν ποσό ισοδύναμο του 10% του συνολικού παγκόσμιου ΑΕΠ για να χρηματοδοτήσουν ένα γιγάντιο πακέτο αντιμετώπισης της πανδημίας με γνώμονα τον άνθρωπο, που θα είναι καινοτόμο και το κυριότερο θα το διαχειρίζεται μια παγκόσμια αρχή!

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του ΟΗΕ “Χρειάζεται μια εκτεταμένη, συντονισμένη και ολοκληρωμένη απάντηση, η οποία θα ανέρχεται τουλάχιστον στο 10% του παγκόσμιου ΑΕΠ, περισσότερο τώρα από ποτέ. Αυτή η κρίση είναι πραγματικά παγκόσμια.

 Είναι προς το συμφέρον όλων να διασφαλιστεί ότι οι αναπτυσσόμενες χώρες θα έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να διαχειριστούν αυτήν την κρίση ή ότι ο COVID-19 δε θα μετατραπεί σε ένα μακροχρόνιο φρένο για την οικονομική ανάκαμψη».

Το εγχείρημα έχει τον τίτλο: «Κοινή ευθύνη, παγκόσμια αλληλεγγύη: Απάντηση στις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις του COVID-19» και θα αναθέσει στον ΟΗΕ (ή σε κάποια άλλη παγκόσμια αρχή που θα δούμε πως θα ονομαστεί) περίπου 8,7 τρισεκατομμύρια δολάρια, που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιήσει για την καταπολέμηση και την εξάλειψη του κορωνοϊού και των προβλημάτων που θα προκύψουν από τον ιό.

Το σχέδιο απαιτεί και ανακατανομή των πόρων με στήριξη των πιο ευάλωτων και αναπτυσσόμενων χωρών.

Μεταξύ των μέτρων που προβλέπονται στο σχέδιο είναι να δοθούν περίπου 100 δισεκατομμύρια δολάρια στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Για τον ΓΓ του ΟΗΕ ο κορωνοϊός αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία να εφαρμοστεί πραγματικά η Ατζέντα του 2030 του ΟΗΕ κι επίσης να εφαρμοστεί και η Συμφωνία για το κλίμα του Παρισιού του 2015.

Η τέλεια ευκαιρία λοιπόν για την πλήρη εφαρμογή της Ατζέντας 2030. Τι είναι αυτή η Ατζέντα 2030 και τι στόχους έχει στην πραγματικότητα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:Έρχεται άραγε κάποια άλλη παγκόσμια αρχή, πίσω από τον ΟΗΕ με αφορμή την πανδημία, η οποία θα αναλάβει να μας σώσει ή ο ΟΗΕ θα γίνει ο παγκόσμιος σωτήρας και άραγε με ποιο αντίτιμο, αφού ξέρουμε ότι δεν νοιάζουν τους παγκοσμιοποιητές τα χρήματα. 

Έχουν όλο το χρήμα. Αυτό που τους νοιάζει είναι η απόλυτη εξουσία πάνω στους ανθρώπους και ο έλεγχος. Ο καιρός γαρ νυν λοιπόν.ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...