Χαμός ! Ο Καμμένος έβγαλε στη φόρα τα μηνύματα με τον Νικολόπουλο, που λέει ότι τον εκβιάζει !


Στο φως της δημοσιότητας έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, το μήνυμα που προκάλεσε την επίμαχη μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Μήνυση Νικολόπουλου για απειλές και εκβιασμούς Καμμένου...

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ.

«Δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλο» απαντά ο Πάνος Καμμένος και συμπληρώνει: «Το μόνο που έκανα ήταν ότι τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα αποκαλύψω στη Βουλή πως στα site που έχει, παίρνει κονδύλια από κρατική διαφήμιση».











ΠΗΓΗ: crashonline.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...