Χιλιάδες αναλύσεις, ενώ χάνουμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! Αφού υπάρχει Βόρεια Μακεδονία Η Νότια ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;


Του Γιώργου Φαρμάκη...

Αναλύσεις επί αναλύσεων στα κανάλια και στο ΤΕΛΟΣ τι μένει;

Χάνουμε την Μακεδονία. Οι Σκοπιανοί θα αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες. Ποιος άνθρωπος (τουρίστας ας πούμε) όταν βλέπει Σκοπιανό διαβατήριο για παράδειγμα, θα αποκαλεί τον Σκοπιανό Βορειομακεδόνα; Σκέτο Μακεδόνα θα τον αποκαλεί.

Τι συζητάμε στην Ελλάδα αυτό τον καιρό;

Ακούμε αναλύσεις καθηγητών, πολιτικών, δημοσιογράφων, ειδικών κλπ αλλά όλοι μένουν στις λεπτομέρειες. Την Μακεδονία την πήραν τελείωσε το θέμα. Όλα τα υπόλοιπα που ακούμε είναι δικαιολογίες.

Θα μας πει κανείς, για τους κινδύνους που υπάρχουν; Τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ με το όνομα Βόρεια Μακεδονία. Τελείωσε η υπόθεση.

Όλα αυτά που ακούμε ότι δήθεν κάναμε την Συμφωνία των Πρεσπών, για να μην υπάρχει αλυτρωτισμός από την πλευρά των Σκοπίων δεν ισχύει. Μας έλεγαν ότι 140 χώρες είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μας παρουσιάζουν σαν επιτυχία τις Πρέσπες.

Είναι δυνατόν; Δεν μας ενδιαφέρει πόσες χώρες αποκαλούσαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα ΣΚΟΠΙΑ, μας ενδιαφέρει που εμείς αναγνωρίσαμε ως ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τα ΣΚΟΠΙΑ.

Στο κάτω-κάτω, όταν ένας Αμερικανός για παράδειγμα, συναντά ένας Σκοπιανό ΘΑ ΤΟΝ αποκαλεί Macedonian ΣΚΕΤΟ.
ΟΛΑ αυτά που ακούμε για λύση αλυτρωτισμών, για καλή Συμφωνία κλπ είναι ας επιτραπεί η έκφραση, εκ του πονηρού.

Επίσης, δεν προκαλεί εντύπωση (στους Έλληνες) το εξής γεγονός;

Η κυβέρνηση δεν λογαριάζει το πολιτικό κόστος που έχει η Συμφωνία και όμως προχωρά στην κύρωσή της.
Πότε, ξανά Έλληνας πρωθυπουργός είπε ότι δεν λογαριάζει το πολιτικό κόστος και να το εννοεί;

Απλά τα πράγματα: Ο άνθρωπος ΘΕΛΕΙ να τελειώνει με το Σκοπιανό και δεν τον ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΕ άλλο. Ο πρωθυπουργός γνωρίζει το πολιτικό κόστος. Το επιτελείο του το γνωρίζει επίσης ΚΑΙ όμως προχωράει στην κύρωση της Συμφωνίας.

Σημείωση: Για την Αριστερά, το Βόρεια Μακεδονία είναι…υποχώρηση να είστε σίγουροι. Ας μην πούμε περισσότερα καλύτερα, αλλά τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα.

Κάθονται στα τηλεοπτικά πάνελ και συζητάνε για το ΑΝ θα είναι 151 ΑΥΤΟΙ που θα ψηφίσουν θετικά για την Συμφωνία των Πρεσπών ή για το ΑΝ θα είναι 153. ΛΕΣ και εμάς που χάνουμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας ενδιαφέρει με πόσες ψήφους θα ΚΛΑΨΟΥΜΕ.

Για την κυβέρνηση, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πατριωτική. ΠΡΙΝ καν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις του για τα Εθνικά θέματα, τις είχε κάνει ΓΝΩΣΤΕΣ.

Βέβαια εμάς αυτή την στιγμή μας νοιάζει το ότι αναγνωρίζουμε ότι οι Σκοπιανοί μιλάνε ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ και είναι ΒΟΡΕΙΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

Αφού υπάρχει ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ;;;;; Π.Χ Υπάρχει Βόρεια Κορέα αλλά υπάρχει και Νότια Κορέα και κάποτε οι δύο χώρες ήταν ΜΙΑ.

Δεν είναι ΜΙΑ και Ελληνική η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ λοιπόν;

Μήπως μας πουν κάποτε ότι ΒΟΡΕΙΑ και ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πρέπει να γίνουν ΜΙΑ ΧΩΡΑ;

Fake news και ΑΥΤΟ;

Τι άλλο μπορεί να πει κανείς!!!!!



















ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...