Ποια Δεινά Μας Περιμένουν Το 2019; Ο Έλληνας Που Προέβλεψε Πριν Το Δημοσίευμα Της Wall Street Journal Τον Βομβαρδισμό Του Ιράν Εντός Του 2019 Από Τις ΗΠΑ-Ισραήλ !


Το ενδεχόμενο βομβαρδισμού του Ιράν από τις ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να αποκάλυψε τώρα η Wall Street Journal, αλλά ο αρθρογράφος Σπύρος Πρίφτης με ένα Βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο: Το 2019 Καίγεται Η Αθήνα; Έρχεται Ο Πόλεμος Που ΘΑ Γονατίσει Την Παγκόσμια Οικονομία! Το θεωρεί αναπόφευκτο (ότι θα γίνει εντός του 2019).

Το Βίντεο με την Ανάλυση του έχει ξεπεράσει τις 50 χιλιάδες!

Τις διαθέσιμες επιλογές για βομβαρδισμό του Ιράν φέρεται να εξέτασε το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ, το περασμένο φθινόπωρο, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Ένα σενάριο που για το 2019 πάει να γίνει πραγματικότητα, μιας και η CIA εκτιμά ότι το Ιράν είναι ικανό να φτιάξει Πυρηνικά Όπλα, και έχει βελτιώσει θεαματικά την βαλλιστική του ικανότητα στο πυραυλικό του πρόγραμμα, χάρις την βοήθεια της Βόρειας Κορέας, έτσι κινδυνεύει άμεσα το Ισραήλ!





Άρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr




















ΠΗΓΗ: sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...