Μέχρι και στελέχη των ΑΝΕΛ ζητάνε από τον Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση !


Έφτασε η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων στην κυβέρνηση και όχι μόνο!

Μέχρι και περιφερειακά στελέχη των ΑΝΕΛ έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο για το Σκοπιανό με την οποία του ζητούν να άρει την δεδηλωμένη στην κυβέρνηση.

Ουσιαστικά δηλαδή του ζητούν να ρίξει σήμερα το βράδυ την κυβέρνηση, πριν είναι πολύ αργά για την Μακεδονία!

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή στις Πρέσπες έχει ήδη συμφωνηθεί να υπογράψουν οι Νίκος Κοτζιάς και Αλέξης Τσίπρας την συμφωνία για το Σκοπιανό που θα παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας.

Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, μαζί με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη των ΑΝΕΛ στην Μακεδονία, απέστειλαν, στον Πρόεδρο του κόμματος, Π. Καμμένο, επιστολή με την οποία του ζητούν να άρει τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στα στελέχη των ΑΝΕΛ στο Συμβούλιο της Δ.Μακεδονίας, αυτό στο οποίο πάει να προβεί το κόμμα του Πάνου Καμμένου παραβιάζει την προγραμματική συμφωνία του κόμματος για το θέμα των Σκοπίων.

Εξάλλου για το συγκυβερνών κόμμα, η παράδοση της Μακεδονίας αποτελούσε (τουλάχιστον στα χαρτιά) ανέκαθεν «κόκκινη γραμμή»:


















ΠΗΓΗ: el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...