Ο Ν.Τραμπ πήρε το «όπλο» του και κηρύσσει τον πόλεμο «στα διεφθαρμένα ΜΜΕ»: «Είστε τα πιο ανέντιμα όντα του πλανήτη» !


Ο Ν.Τραμπ είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που έχει εναντίον του όλα στα συστημικά ΜΜΕ είτε εγχωρια είτε διεθνώς και που δεν υποχωρεί μπροστά τους αλλά «σηκώνει» το «γάντι» και τους κηρύσσει τον πόλεμο δηλώνοντας: «Είστε τα πιο ανέντιμα όντα του πλανήτη».

Μια φράση που θέλουν να πουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη αλλά δεν έχουν τη «φωνή» για να το εκφράσουν έρχεται να την πει ο ισχυρότερος άνδρας μαζί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, του κόσμου αφού αυτοί οι δύο ελέγχουν τα μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσια.

Τα ΜΜΕ παγκοσμίως και ενορχησρωμένα, προφανώς συντονιζόμενα από ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας το οποίο πλέον δεν κρύβεται και έχει αρχίσει να φανερώνεται ολοκάθαρα, κτυπούν καθημερινά το νέο πρόεδρο επιχειρώντας να τον αποδομήσουν ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Έτσι δεν τον κτυπούν μόνο για τις ιδέες του που είναι πατριωτικής και αντιδιεθνιστικής κατεύθυνσης αλλά για οτιδήποτε μπορεί κάποιος να φανταστεί: Για τα μαλλιά του αν είναι περούκα ή όχι, για την πανέμορφη τρίτη σύζυγό του η οποία είναι γεννημένη Σλοβένα, για την επίσης πανέμορφη κόρη του Ιβάνκα Τραμπ και για τον καίριο ρόλο που πιθανώς θα παίξει στην διακυβέρνησή του, για «αυθόρμητες» μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του και ακόμα για το πόσοι άνθρωποι επιχέιρησαν με κίνδυνο της προσωπικής τους ασφάλειας να πάνε να δουν δια ζώσης την ορκομωσία του.

Είναι γνωστό ότι οι γνωστοί παγκόσμιοι «κουκουλάκηδες» περίμεναν στους δρόμους της Ουάσιγκτον για να κτυπήσουν υποστηρικτές του νέου προέδρου διότι ως φαίνεται δεν έχουν δικαίωμα να εκφράσουν μια τέτοια υποσήριξη.

Αμέσως μετά εμφανίστηκαν όλα τα ΜΜΕ πάλι εν χορώ για να δηλώσουν ότι η συγκέντρωση στην ορκομωσία του νέου προέδρου ήταν ιδιαίτερα «μικρή»

«Στ’ αλήθεια, φαινόταν ότι ήταν 1.500.000 άνθρωποι, το πλήθος έφτανε ως το Μνημείο Ουάσιγκτον», δήλωσε κατά την επίσκεψη του στο αρχηγείο της CIA ο νέος Αμερικανός πρόεδρος και όπως δημοσίευσε ήδη το pronews.gr

«Παρακολουθούσα έναν τηλεοπτικό σταθμό που έδειχνε γρασίδι χωρίς κόσμο, κάνοντας λόγο για 250.000 θεατές», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Αυτό είναι ψέμα», πρόσθεσε. Αναφερόμενος στον εν εξελίξει «πόλεμο» που κάνουν τα ΜΜΕ εναντίον του

Και τότε ο Ν.Τραμπ είπε ότι οι δημοσιογράφοι είναι μεταξύ των «πλέον ανέντιμων ανθρωπίνων όντων στον πλανήτη». Μία φράση που επιχείρησαν να μην «φωτίσουν» ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά στάθηκαν μόνο στην συγκέντρωση για το αν ήταν μεγάλη ή όχι που στην τελική δεν έχει και πολύ σημασία.

Ο Ν.Τραμπ βγήκε πρόεδρος και αυτό δεν αλλάζει. Απλά τα συστημικά ΜΜΕ και το «βαθύ» αμερικανικό κράτος θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα επανεκλεχθεί ότι στην προεδρία του δεν θα «τολμήσει» να κάνει αυτά που θέλει.

Τον θέλουν όμηρο μέσα στον Λευκό Οίκο...

Σε μια ανακοίνωση του λίγο μετά ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ επιτέθηκε σφοδρά στους δημοσιογράφους, χαρακτηρίζοντας «επαίσχυντες» τις προσπάθειες τους να μειώσουν την επιτυχία σε προσέλκυση θεατών της ορκωμοσίας του νέου προέδρου.

«Ήταν το μεγαλύτερο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί ποτέ σε τελετή ορκωμοσίας, τελεία και παύλα», δήλωσε

«Θα ζητήσουμε από τα μέσα ενημέρωσης να λογοδοτήσουν», τόνισε ο Σπάισερ

«Οι Αμερικανοί αξίζουν κάτι καλύτερο και όσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο αγγελιοφόρος αυτού του κινήματος θα μεταφέρει το μήνυμα του απευθείας στον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν παρόντες.

«Οι Αμερικανοί αξίζουν κάτι καλύτερο και όσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο αγγελιοφόρος αυτού του κινήματος θα μεταφέρει το μήνυμα του απευθείας στον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν παρόντες.










ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...