Πλευρά Τραμπ: «Υπάρχει μεγάλος φάκελος στο FBI για τα «ξεπλύματα» της ιταλικής μαφίας από τον Γιουνκέρ» !


«Πυρηνικά» κατά του προέδρου της ΕΕ !


ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !

«Πυρ» κατά του προέδρου της ΕΕ, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, εξαπέλυσαν συνεργάτες του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την επίθεση του τελευταίου στο νέο πρόεδρο τον οποίο χαρακτήρισε ως «αγεωγράφητο» και ότι «εγείρει τον κίνδυνο της διατάραξης της διατλαντικής σχέσης στα θεμέλιά της και στη δομή της», αλλά και την επίθεση του Γάλλου επιτρόπου υπουργού των Οικονομικών Π.Μοσκοβισί που μίλησε για «προσπάθειες φοροαποφυγής» του Ν.Τραμπ και… πιθανή δίωξή του!

«Ο Γιουνκέρ ως πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, είχε μετατρέψει το Δουκάτο σε παράδεισο φοροδιαφυγής, ένα είδος νησιών Καιμάν στην καρδιά της Ευρώπης.

Με την βοήθεια των φορολογικών αρχών της χώρας, μεγάλες ευρωπαϊκές και πολυεθνικές εταιρείες απέφευγαν να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούσαν στην χώρα τους ή σε εκείνη όπου σημειώνουν το βασικό κύκλο εργασιών τους.

Πραγματικά δεν πρέπει να βάζει στο στόμα του το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Υπάρχει μεγάλος φάκελος για την δραστηριότητά του στο FBI, εξ όσων γνωρίζουμε«!

Ο Γιούνκερ είχε προσπαθήσει να περιορίσει τις σχετικές έρευνες, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Νωρίτερα, το 1997, όταν το Λουξεμβούργο προήδρευε της ΕΕ, ο Γιούνγκερ είχε καταφέρει ο σχετικός «κώδικας ηθικής» των κρατών μελών να μην γίνει και νόμος. Έκτοτε στο Λουξεμβούργο μεγάλες επιχειρήσεις κατέφευγαν στο φιλόξενο Δουκάτο και επειδή και στις Βρυξέλλες είναι το χρήμα και τα lobby που βασιλεύουν, όλοι έκαναν τα στραβά μάτια».

Το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» στο δουκάτο επί επχής Γιουνκέρ ήταν ο κανόνας και όχι μόνο μεγάλες εταιρείες, αλλά ακόμα και η ίδια η μαφία είχε μεγάλες εταιρείες που «καθάριζαν» το χρήμα από τις δραστηριότητες στην περιοχή της Νάπολι και του Παλέρμο.






ΠΗΓΗ: triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...