ATHENS

ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης !


Αποκαλύψεις για την αθρόα διαρροή μεταναστών στην Ευρώπη, έκανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ουγγαρία, ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Λάζλο Φόλντι.
Το ζήτημα όπως τόνισε είναι από πού προέρχονται οι λαθρομετανάστες, τι αντιπροσωπεύουν και ποιοί είναι οι σκοποί τους.

Η κατάσταση αυτή άρχισε να ξεφεύγει πριν από ενάμισι χρόνο όταν χωρίς να το συνειδητοποιήσουνε με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων άρχισαν να έρχονται χιλιάδες μουσουλμάνοι και κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί το θέμα ήταν ταμπού και θα τον χαρακτήριζαν ρατσιστή και λοιπά.

Εκείνο που δεν μπορούσαμε να ξέρουμε είναι ότι ανάμεσα τους υπάρχουν φανατισμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Το πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν πρόκειται για παραδοσιακούς κλασικούς τρομοκράτες αλλά για μια σχεδιαζόμενη εισβολή ειδικά εκπαιδευμένων τρομοκρατών που το πρώτο τους μέλημα όταν θα έρθουν στις χώρες μας θα είναι με τις πράξεις τους να κερδίσουνε τους ήδη εγκατεστημένους χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ευρώπη δημιουργώντας τις βάσεις για ολοκληρωτική ισλαμοποίηση.

Δηλαδή τους μουσουλμάνους τις 2ης και 3ης γενιάς που δεν προέρχονται από τις no go ζώνες αλλά είναι εδώ μόνιμα εγκατεστημένοι, ανήκουν στο 50% περίπου του συνόλου των μουσουλμάνων της Ευρώπης που δεν είναι διατεθειμένοι να προσαρμοστούν στα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

Αυτοί όλοι θέλουν να επιβάλλουν στους γηγενείς τα δικά τους πρότυπα και την ισλαμική σαρία. Κερδίζοντας αυτούς είναι σαν να δημιουργούν στρατιές ισλαμιστών μέσα στην καρδιά της Ευρώπης που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα στο μέλλον για χάρη του Ισλάμ.

Εκμεταλλευόμενοι τη συμφωνία τις Γενεύης που προστατεύει τους παράνομους μετανάστες, φέρνουν όλο και περισσότερους ενώ το ερώτημα που τίθεται: γιατί δεν πάνε σε άλλες ισλαμικές χώρες όπου δεν υπάρχει πόλεμος όπως οι χώρες του περσικού κόλπου που βρίσκονται και πιο κοντά στις εμπόλεμες ζώνες.

Το σχέδιο είναι πολύ πονηρό με ειρηνικούς τρόπους και με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχουν δημιουργήσει ένα ισλαμικό καρκίνωμα που απειλεί πλέον να κατακτήσει όλη την Ευρώπη χωρίς οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι να συνειδητοποιήσουν αυτή την απειλή.

Ποιος πρωωθεί τους μετανάστες στην Ευρώπη...

Εδώ είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι τα πλούσια μουσουλμανικά αραβικά κράτη δεν είναι ότι δεν θα δέχονταν όλους αυτούς τους παράνομους μετανάστες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα ίδια αυτά προωθούν και χρηματοδοτούν τους παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη για να δημιουργήσουν θύλακες που θα τα επιτρέψουν στο μέλλον να κυριαρχήσουν.

Τα πετρελαϊκά κράτη δεν τους αρνούνται την είσοδο γιατί δεν θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι ή ικανοί εκεί να εκτελούν εργασίες αλλά γιατί θέλουν να κτίσουν εδώ έναν γερό μεγάλο μαζικό πυρήνα για τα χρόνια που θα έρθουν και που δεν θα έχουν πλέον το πετρέλαιο για να επιζήσουν. Όλο αυτό γίνεται γιατί οι πλούσιοι Άραβες μεγιστάνες γνωρίζουν πως τα πετρελαϊκά αποθέματα τελειώνουν και αύριο θα βρεθούν ξεκρέμαστοι οικονομικά και υπαρξιακά.

Με την εδραίωση αυτών των ισλαμικών θυλάκων θα μπορέσουν να δημιουργήσουν σταδιακά πολιτικά φιλοισλαμικά κόμματα και έτσι αποχτώντας πολιτική δύναμη θα κερδίσουν και οικονομική ισχύ μέσα στην ίδια την Ευρώπη. 

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να έχουμε χιλιάδες στρατευμένους μουσουλμάνους ψηφοφόρους την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι απαξιώνουν τις εκλογές και δεν πάνε πλέον να ψηφίσουν. Σε αυτήν την κατάσταση οι κύριοι ένοχοι είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα της Ευρώπης που έχει απαξιωθεί και ουσιαστικά παραδοθεί στους ξένους εισβολείς.

Τα σημερινά γνωστά κόμματα δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν πολιτικά αύριο τα ευρέως χρηματοδοτούμενα από τα πλούσια αραβικά κράτη ισλαμικά κόμματα που θα κυριαρχήσουν και πολιτικά.

Και αυτό θα το πληρώσουν πολύ ακριβά καθώς το τέλος τους διαγράφεται μαύρο κατά τα ισλαμικά πρότυπα που τα άφησαν να υπερισχύσουν επάνω τους.

Η σημερινή Ευρώπη που βασίζεται στο σλόγκαν «united in diversity» δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι πατέρες και ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι σημερινοί μουσουλμάνοι εισβολείς δεν έχουν καμία σχέση με τους μετανάστες Ευρωπαίους που ερχόταν τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Γερμανία και στην Βόρεια Ευρώπη για να εργαστούν αφού εκπλήρωναν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.ΠΗΓΗ: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.