Γνωστός Ελβετός μιλά για την «μπίζνα της υπερθέρμανσης» !


Η διακυβερνητική ομάδα ειδικών για την αλλαγή του κλίματος (GIEC), η οποία προφανώς και ελέγχεται από την Νέα Τάξη,

κατηγορεί τους ανθρώπους για την παραγωγή του διοξειδίου του άνθρακα, η οποία υποτίθεται προκαλεί υπερθέρμανση στον πλανήτη.

O Werner Munter είναι Ελβετός οδηγός ορειβατών και ειδικό σε χιονοστιβάδες και λιώσιμο πάγων.

Μάλιστα είναι τόσα τα επιτεύγματά του στην έρευνα πάνω σε χιονοστιβάδες που ονομάζεται «Πάπας» στο αντικείμενό του.

Ασχολείται με το θέμα της υπερθέρμανσης και το λιώσιμο των πάγων εδώ και μια τριετία.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι κάποιοι ηλίθιοι που επαναλαμβάνουν συστηματικά βλακείες, το ξέρουν και πληρώνονται γι’ αυτό!», αναφέρει για τους «ειδικούς» του κλίματος.

Σε συνέντευξή του αναφέρει:

«Αυτό που αμφισβητώ είναι οι αιτίες της υπερθέρμανσης. Δεν έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο ή το CO2, όπως μας πιπιλίζουν το μυαλό. Οδηγήθηκα σε αυτό το συμπέρασμα για τρεις λόγους:

Ο πρώτος είναι απλούστατα η ανάλυση των κλιματικών δεδομένων εκατομμυρίων ετών. Μόνο τα τελευταία 10.000 χρόνια, υπήρξαν άλλες πέντε θερμοκρασιακές κορυφώσεις, παρόμοιες με εκείνες που ζούμε σήμερα.

Αυτά τα optima αντιστοιχούν σε φυσικούς κύκλους.

Πάρα ταύτα, η GIEC, ωστόσο, βλέπει μόνο τα 150 τελευταία χρόνια. Μοιάζει λες και ομφαλοσκοπεί.

Επιπλέον, τα παλιά κλιματολογικά μοντέλα δείχνουν πως για εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια, δεν υπήρξε συσχέτιση ανάμεσα στο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και τη θερμοκρασία πάνω στην Γη».

Στην συνέχεια αναφέρεται στην στημένη απάτη της υπερθέρμανσης:

«Έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση πίσω από τον "αγώνα κατά της υπερθέρμανσης".

Επί παραδείγματι, φοβίζουν τον κόσμο δραματοποιώντας την άνοδο του επιπέδου των ωκεανών, όταν η άνοδος αυτή δεν υπερβαίνει τα 2-3 χιλιοστά το χρόνο!

Η συγκέντρωση δε του διοξειδίου του άνθρακα -που, ειρήσθω εν παρόδω αποτελεί ζωτικό στοιχείο και όχι ένα δηλητήριο- στην ατμόσφαιρα είναι αμελητέα.

Υπάρχει σε ένα ποσοστό μικρότερο του 0,5‰, και το πολύ ένα 5% αυτής της ποσότητας καταλογίζεται στον άνθρωπο».

Για ένα εκατομμύριο μόρια αέρα, μόλις 20 μόρια CO2 παράγονται από τον άνθρωπο. Και κάθε χρόνο, η βιομηχανική παραγωγή μας προσθέτει 4 μόρια CO2 για κάθε εκατομμύριο μορίων αέρα.

 Ωστόσο, τα μισά από αυτά απορροφούνται από τους ωκεανούς και τα φυτά.

 Και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτή η απειροελάχιστη ποσότητα που οφείλεται στον άνθρωπο είναι καταστροφική;».

Αυτά δήλωσε ο Munter.

Να γνωρίζετε βέβαια πως η θερμοκρασία δεν αυξάνεται όταν αυξάνει το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά αντίθετα αρκετό καιρό μετά την αύξηση της θερμοκρασίας επέρχεται άνοδος της ποσότητας του διοξειδίου.








ΠΗΓΗ: liakonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...