Δήλωση ΣΟΚ κορυφαίου Βρετανού υπουργού που δείχνει πως έρχεται πόλεμος !


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, κατατροπώνει την Νέα Τάξη και το παινεύεται.

Αυτό αναφέρει ο νέος υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης της Βρετανίας, Rory Stewart.

Σε μία ειλικρινή αξιολόγηση σε σχέση με την αποδιοργάνωση της Νέας Τάξης, ο Stewart αναφέρει πως στην Συρία και το Ιράκ γίνεται όλο και περισσότερο αμφίβολο πως οι ΗΠΑ μπορούν να λύσουν τα προβλήματα.

Περιγράφοντας την Ρωσία ως «μάγκα», ο Βρετανός υπουργός εξηγεί πως η χώρα του Πούτιν κατόρθωσε, κατά τα τελευταία τρία χρόνια, «να μεταμορφώσει την παγκόσμια θέση της σε μία εποχή που όλοι πίστευαν πως θα καταρρεύσει».

«Συμβαίνουν πράγματα που θα φαίνονται απίστευτα 15 χρόνια πριν», τονίζει και προσθέτει:

«Ο κόσμος ξεφεύγει εκτός ελέγχου».

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως όλο και περισσότεροι Δυτικοί παραδέχονται αυτό που γνωρίζει πολύ καλά η ηγεσία της Νέας Τάξης:

Η Ρωσία του Πούτιν, με την στήριξη της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων αποτελεί τεράστιο εμπόδιο, το οποίο δύσκολα θα ξεπεραστεί «ειρηνικά» από ΗΠΑ και συμμάχους.

Ο πόλεμος «φωνάζει» περισσότερο από ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει ακόμα και την αποβολή της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ενώ αξιωματούχοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κλιμακώνουν και απαιτούν την παραπομπή του Βλαντιμίρ Πούτιν σε ειδικά δικαστήρια, με τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.

Ο καιρός είναι πάρα πολύ κοντά…






ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...