Έρχονται νέα ΚΑΝΟΝΙΑ στην ΑΓΟΡΑ ! Τρόμος στο Μαξίμου !


Πανικός επικρατεί στο Μαξίμου. Το success story της μετα-σαμαρικής εποχής φαίνεται πως 'κολλάει' στα απανωτά λουκέτα που έχουν παγώσει όλη την ελληνική κοινωνία.

Πέραν, όμως, των γνωστών εταιριών όπως ο Μαρινόπουλος και η JetOil, υπάρχουν και άλλες εταιρείες που είναι στο όριο της κατάρρευσης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως, από τις πληροφορίες που μας έρχονται καθημερινά, προβλήματα αντιμετωπίζουν εταιρείες από τους κλάδους της γαλακτοβιομηχανίας, του εμπορίου, της ιδιωτικής υγείας και των κλινικών, των ναυπηγείων, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας αλουμινίου, ενώ ήδη αρκετοί όμιλοι έχουν περάσει ήδη στον έλεγχο των τραπεζών, αφού αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις προς τους πιστωτές τους.

Επίσης πρόβλημα έχουν οι δύο μεγάλες εταιρείες της ιχθυοκαλλιέργειας, Σελόντα και Νηρέας, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, το ξενοδοχείο Capsis στη Ρόδο και από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς, η Euromedica. 

Η αγωνία στην αγορά είναι έκδηλη, καθώς σε περίπτωση που αρχίσει το καταστροφικό ντόμινο πτωχεύσεων δύσκολα θα αποφευχθούν οι ζημιές, οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο και τη δικής τους βιωσιμότητα.

Όσον αφορά τα ήδη γνωστά, και άγνωστα κανόνια, αναφέρουμε επιγραμματικά τις εταιρείες Ηλεκτρονική Αθηνών, Athens Lydra Marriot, Πυρσός, Παπασωτηρίου, Softex, Sprider, Atlantic Supermarket, o πρώην Κατσέλης (η εμπορική ονομασία υπάρχει ακόμα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς έχει αλλάξει) η Αγνό κ.α.

Προβλέπεται ‘θερμός’ χειμώνας, με δύσκολες μέρες για την αγορά, τους εργαζόμενους, την κοινωνία. Η κυβέρνηση αντέχει το βάρος;








ΠΗΓΗ:  voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...