Σαμπάνιες άνοιξαν Εβραίοι και Τούρκοι όταν έμαθαν την είδηση για την κατάρριψη του ρωσικού ΜΙ-25 !


Ένα απίστευτο γλέντι βρίσκεται σε εξέλιξη από εχθές,όταν μαθεύτηκε η είδηση της κατάρριψης του ρωσικού ΜΙ-25,με αποτέλεσμα τον θάνατο των δυο χειριστών του.

Σε γνωστούς εβραικούς και ισλαμικούς σεσημεσμένους ιστότοπους,έχει στηθεί ένα άνευ προηγουμένου γλέντι(βλ.φώτο),ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως μόλις έγινε γνωστή η είδηση της κατάρριψης,στην σύνοδο του ΝΑΤΟ,άνοιξαν σαμπάνιες και το γιόρτασαν δεόντως.

Να επισημάνουμε την είδηση πως ο αμερικανικής κατασκευής TOW,που το χτύπησε ανήκε σε τουρκική παρτίδα,τουλάχιστον αυτό δηλώνουν Ρώσοι ειδικοί.

Στο βίντεο που ακολουθεί,η μοιραία στιγμή για το ρωσικό ελικόπτερο,το οποίο χειρίζονταν έμπειροι χειριστές με μεγάλη πείρα στις επιχειρήσες στην Συρία.













ΠΗΓΗ: sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...