Μαικλ Τζάκσον: Φρίκη προκαλούν τα νέα ανατριχιαστικά ευρήματα από την κρεβατοκάμαρά του (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) !


Ανατριχιαστικά τα νέα ευρήματα των αρχών από της έρευνες στο ράντζο του Μάικλ Τζάκσον στην Καλιφόρνια.

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή οι αρχές αποκάλυψαν ότι στο σπίτι του θρύλου της ποπ είχαν βρεθεί συλλογές από φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό υλικό.




Μετά την κρυμμένη ντουλάπα, τη συλλογή από πλαστικές κούκλες και το πορνογραφικό υλικό έρχονται στο φως εικόνες από τον προσωπικό χώρο του Τζάκσον, την κρεβατοκάμαρά του, εκεί όπου πέρασε τις τελευταίες του ώρες.




Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στον χώρο του θρύλου της ποπ υπάρχουν δεκάδες φιαλίδια με ναρκωτικές ουσίες, ένα ματωμένο πουκάμισο, και μια παιδική συρταριέρα, που θυμίζει «βωμό» αφιερωμένο στα μωρά.




Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου «83 Λεπτά: O γιατρός, η καταστροφή και ο σοκαριστικός θάνατος του Μάικλ Τζάκσον» οι συγγραφείς περιγράφουν λεπτομερώς ότι η κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον στην έπαυλή του στο Holmby Hills στο Λος Άντζελες, ήταν γεμάτη με δεκάδες μπουκαλάκια με χάπια, φιάλες οξυγόνου και λοιπό ιατρικό εξοπλισμό. Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι το υπνοδωμάτιο «μύριζε απαίσια», γιατί ο Τζάκσον είχε αρνηθεί στις καθαρίστριες την πρόσβαση στο δωμάτιο.




Δείτε ένα παλαιότερο βίντεο το δωμάτιο όπου είχε απομονωθεί τις τελευταίες μέρες της ζωής του:










ΠΗΓΗ: pasmina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...