ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τι πραγματικά θέλουν Γερμανία-Τουρκία-ΗΠΑ-Κατάρ !


Εδώ και αρκετό καιρό, ετοιμάζονται περίεργα και υποχθόνια σχέδια από το “κουαρτέτο” Γερμανίας-Τουρκίας-ΗΠΑ-Κατάρ. Κάθε μία από αυτές τις χώρες, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων, δρα υπογείως προκαλώντας πληθώρα προβλημάτων και κρίσεις, όπως συνέβη με τη χώρα μας. 

Για αυτό εμείς ετοιμάσαμε ένα άρθρο και σας παρουσιάζουμε τι θέλει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί κάθε μία από αυτές τις χώρες.

Συμφέροντα Γερμανίας:

Αρχικά, όπως αναφέραμε, η Γερμανία είναι μέλος του άξονα. Στον άξονα αυτό, δευτερεύοντα μέλη αποφάσεων είναι η Σαουδική Αραβία και η Πολωνία, ενώ από το Ισραήλ χαρακτηρίζεται από τους ίδιους του Γερμανούς ως εξωτερικούς συνεργάτης. 

Η Γερμανία λοιπόν επιθυμεί να παραδώσει την Ευρώπη στον έλεγχο των ΗΠΑ, διαλύοντας κατά τη διάρκεια τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα. 

Διαλύοντας τις χώρες αυτές, και κατά συνέπεια όλες τις υπόλοιπες που ανήκουν στην Ευρωζώνη, μοναδικός επιζών του και απόλυτος ελεγκτής του ευρώ θα είναι εκείνη. Εν μέρει ο στόχος αυτός έχει επιτευχτεί.

Η Γερμανία επίσης επιθυμεί τη δημιουργία περιφερειακών ζωνών σε όλη την Ευρώπη, όπου όλοι θα εργάζονται για 100 ευρώ, προς εξυπηρέτηση δικών της συμφερόντων.

 Αφού λοιπόν μετατρέψει τις ζώνες σε προτεκτοράτο της, θα ανοίξει εργοστάσια, στα οποία οι εργαζόμενοι-σκλάβοι, θα δουλεύουν νυχθημερόν και δίχως δικαιώματα στην γραμμή.

Για να το αντιληφθούμε ορθότερα, η Γερμανία συγκρίνει τον εαυτό της με μία μεγάλη πολυεθνική εταιρία. Κι όπως κάθε τέτοια εταιρία, έτσι κι εκείνη έχει ως στόχο τη μεγιστοποίηση του κέρδους.

Τέλος, ένας από τους στόχους είναι η ενεργειακή αυτονομία, προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθεί από το ρωσικό αέριο. 

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πίεσε για τη διεξαγωγή πολέμου στη Συρία, ύστερα από άρνηση της Συρίας για τη διέλευση του αγωγού Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Ευρώπης, καθώς επιθυμεί να είναι όλα υπό τον έλεγχό της. 

Αναγκάσθηκε λοιπόν στραφεί προς τον αγωγό TAP, αλλά τα σχέδια της απέτυχαν όταν ο Πούτιν σαμποτάρισε τις διαδικασίες.

Στόχοι των ΗΠΑ:

Η ΗΠΑ στην ουσία κρατούν το χέρι της Ευρώπης στο χέρι τους, λόγω της επιρροής που ασκούν. Κύριος στόχος τους είναι ο οικονομικός στραγγαλισμός της Ρωσίας τόσο σε γεωπολιτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. 

Για να επιτευχτεί ο στόχος αυτός πρέπει πρώτα να ενδυναμωθεί το Ομοσπονδιακό Κράτος της Γερμανίας ως επιτηρητής κι αφεντικό της Ευρώπης.

Ταυτόχρονα θέλει να ενώσει την Ευρώπη με τις ΗΠΑ, δημιουργώντας την Διατλαντική Ένωση Εμπορίου.

 Η Ευρώπη θα είναι στην ουσία προπύργιο των ΗΠΑ, ώστε να έχουν πάτημα για τον στραγγαλισμό της Ρωσίας που αναφέραμε, ενώ θα απορροφά πιθανά χτυπήματα της Ρωσίας σε περίπτωση πολεμικών συρράξεων.

Τέλος, η Ευρωπή θα αποτελεί “μπαρουταποθήκη” των ΗΠΑ, όπου θα αποθηκεύονται όλα τα όπλα που απειλούν τη Ρωσία. Έτσι, αν ο Πούτιν αντιδράσει και χτυπήσει με πυρηνικά την Ευρώπη, οι ΗΠΑ δε θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα λόγω απόστασης.

Στόχοι Κατάρ:

Το Κατάρ έχει ένα βασικό στόχο που επιθυμεί να επιτύχει: Την κατασκευή του αγωγού Κατάρ-Ευρώπης, ο οποίος θα διέρχεται μέσω Τουρκίας και Συρίας. Έτσι θα αποκτήσει το μονοπώλιο στην Ευρωπαϊκή Αγορά.

Ταυτόχρονα, θέλει να μετατρέψει την νότια Ευρώπη και τη βόρεια Αφρική σε Ευρωπαϊκό χαλιφάτο που θα ανήκει στη ζώνη επιρροής του και του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο είναι δικό του δημιούργημα. Κάτι τέτοιο έχει ήδη συμφωνηθεί με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.

Στόχοι Τουρκίας:

Η Τουρκία επιθυμεί την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς οι σύμμαχοι στους οποίους αναφερόμαστε, διαφωνούν με κάτι τέτοιο. 

Ο Ερντογάν το γνωρίζει αυτό κι ευελπιστεί να του παραχωρήσουν ένα τμήμα των Βαλκανίων, κάτι που ίσως ευνοεί τον αγωγό TAP, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Απ’ ότι γνωρίζουμε, η Τουρκία είναι ο αδύναμος κρίκος της συμμαχίας αυτής και όλα δείχνουν οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι τη χρησιμοποιούν προκειμένου να πάρουν όσα θέλουν, καθώς τους έχουν δημιουργήσει τεράστιο αριθμό διπλωματικών επεισοδίων. 

Όταν θα τους είναι άχρηστη, σχεδιάζουν να τη διαλύσουν, όπως σχεδιάζουν να διαλύσουν και την υπόλοιπη Ευρώπη.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...