Απίστευτη πρόβλεψη από Αμερική ! Αυτά θα συμβούν Ιούλιο και Αύγουστο !


Για θερμό καλοκαίρι κάνει λόγο ο πρώην αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων, Tim Kennedy, ο οποίος παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη σε δημοφιλή ιστοσελίδα των ΗΠΑ. 

Ο Kennedy αναφέρει πως ο απολυταρχισμός σε όλον τον πλανήτη θα κλιμακωθεί, την ώρα που θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν ολοένα και περισσότερες ελευθερίες των πολιτών, σε όλον τον πλανήτη. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που πιέζουν για χάος και ταραχές, προκειμένου να προωθηθούν διάφορα συμφέροντα.

Την ώρα λοιπόν που πολλαπλασιάζεται ο ρατσισμός και το φυλετικό μίσος στις ΗΠΑ, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ένα ντόμινο πολιτικών εξελίξεων. Καθημερινά άλλωστε χιλιάδες είναι οι διαδηλώσεις σε όλον τον πλανήτη, τόσο κατά της Monsanto και άλλων νεοταξικών εταιριών, όσο και κατά της TTIP και λοιπών πολιτικών αποφάσεων, οι οποίες δε φέρουν τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών.

Ο Tim Kennedy μάλιστα υπογράμμισε πως υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή είναι ο Τζορτ Σόρος, τον οποίο χαρακτήρισε ως ηθικό αυτουργό των πολέμων και των ταραχών που βιώνει ο πλανήτης.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...