ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ! ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! (ΕΙΚΟΝΑ)


Όπως σας έχουμε κατά καιρούς αναφέρει με εκτενές ρεπορτάζ, από το 2017 θα ξεκινήσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων, οι οποίες θα περιέχουν και μικροτσίπ. 

Στο μικροτσίπ των νέων ταυτοτήτων, θα αποθηκεύονται όλα τα βιομετρικά στοιχεία, τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, δε θα αντιγράφονται και δε θα πλαστογραφούνται. Επιπλέον θα εμπεριέχονται στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ.

“Η επιτροπή του ΥΠΕΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τη νέα ταυτότητα. 11 εκατομμύρια έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν”, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Για την απόκτηση των νέων ταυτοτήτων θα πρέπει να πληρώσουμε 10 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο παράβολο. Οι ταυτότητες αυτές πρόκειται να κοστίσουν στο κράτος 80 εκατομμύρια ευρώ.









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...