Η υπέρτατη διάλυση του ελληνικού κράτους ! Το DEB απειλεί άμεσα την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας !


Διαλύεται καθημερινά το ελληνικό κράτος, καθώς πλέον εμφανίζονται καθημερινά κενά και ελλείψεις, τα οποία απειλούν την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία της χώρας μας. Σαν βόμβα έσκασε άλλωστε η είδηση πως στην Ελλάδα δρουν υπογείως ελεύθεροι έμμισθοι Τούρκοι πράκτορες.


Το DEB λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας μας απειλεί και μας ειδοποιεί για το σχέδιο δράσης που έχει ετοιμάσει. Επιπλέον προειδοποιεί πως θα δώσει αγώνα για να ζουν ως Έλληνες πολίτες, αλλά με τουρκική ταυτότητα.

Η προκλητική και αισχρή ανακοίνωση του DEB θέτει σε άμεσο κίνδυνο την εθνική κυριαρχία της χώρας μας και προκαλεί δεκάδες προβλήματα, τα οποία μας απειλούν άμεσα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση και θα καταλάβετε!

Εσείς μπορείτε, όπως κάνατε και μέχρι σήμερα να χρησιμοποιείτε όλη την κρατική δύναμη για να μας αφαιρέσετε τα δικαιώματα που μας αναγνώρισε η Λωζάννη!

Εσείς μπορείτε κάνοντας έφοδο στα παραρτήματα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης να σταματάτε τις δραστηριότητες που ασκεί ένας νόμιμος σύλλογος για τα μέλη του και την μειονότητα! Μπορείτε να δικάσετε και την ηγεσία του !

Εσείς μπορείτε χωρίς να δέχεστε σαν συνομιλητή την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, με χρήση της πολιτικής ισχύος να καταργείτε την θρησκευτική και λατρευτική αυτονομία των μειονοτικών με αντιδημοκρατικούς νόμους σαν αυτόν των ¨240 ιμάμηδων¨ !

Εσείς με το κλείσιμο σχολείο με επίκληση τους λίγους μαθητές, με την απαγόρευση των τουρκικών στα μειονοτικά σχολεία, μη επιτρέποντας το άνοιγμα των δίγλωσσων τουρκικών-ελληνικών νηπιαγωγείων και μη επιτρέποντας το άνοιγμα μειονοτικών γυμνασίων και λυκείων ενώ υπάρχει ανάγκη, μπορείτε και αγνοείτε την εκπαιδευτική ελευθερία και αυτονομία της μειονότητας μας !

Εσείς μπορείτε και εμποδίζετε την διοίκηση των πατροπαράδοτων βακουφίων μας από την μειονότητα μας και επ΄ωφελεία της !

Εσείς μπορείτε να σπάζετε τα τζάμια στα γραφεία ενός επίσημου κόμματος , να κλέβετε το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας, να εκφοβίζετε τους ανθρώπους μας και να ασκείτε ψυχολογική πίεση!

Εσείς μπορείτε να μην αναγνωρίζετε τις αποφάσεις του ΕΔΑΔ υπέρ των ιστορικών συλλόγων και να μην επιτρέπετε να κρεμαστούνε οι πινακίδες τους!

Εσείς μπορείτε να μην αναγνωρίζετε τον μουφτή που επέλεξε η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και να αγνοείτε την ελεύθερη βούληση της μειονότητας με προσβλητικές φράσεις του τύπου "πειρατής-μουφτής"!

Εσείς πράττοντας αυτά μπορείτε και υπονομεύετε το να ζούνε οι μειονοτικοί σαν ευτυχισμένοι πολίτες σε αυτή τη χώρα, υπονομεύετε την αγάπη του να υπηρετήσει αυτή τη χώρα και το να την νιώσει δική του !

Αλλά θέλουμε να ξέρετε το εξής...

Εμείς όπως κάθε μόνιμος κάτοικος σε αυτή τη χώρα, θα συνεχίσουμε εντός των δημοκρατικών και νομίμων πλαισίων να δίνουμε τον αγώνα για να ζούμε με την τουρκική μας ταυτότητα ως Έλληνες πολίτες. Χωρίς φόβο και κούραση, διαφυλάττοντας την πατροπαράδοτη ¨ανεκτικότητα μας¨, ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί αυξανόμενος με επιμονή και υπομονή. Mε σεβασμό στην κοινή γνώμη, ανακοινώνουμε πως πλέον ήρθε ο καιρός για ένα σχέδιο δράσης ώστε να ακουστεί σε όλο τον κόσμο αυτή η ανείπωτη σε βάρος μας πίεση.







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...