ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ! Θύμα απαγωγής ο παίκτης του Ολυμπιακού !


Θύμα απαγωγής θεωρεί η αστυνομία Μεξικού ότι έπεσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού Αλαν Πουλίδο.

Σύμφωνα με τα μεξικάνικα Μέσα, τα οποία αποκάλυψαν το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) την είδηση, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής από 6 μασκοφόρους άνδρες.

Με βάση τα ρεπορτάζ στο Μεξικό υπήρξε τηλεφώνημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (2 τα ξημερώματα) προς τις Αρχές που ενημέρωνε για πιθανή απαγωγή του Άλαν Πουλίδο!

Όπως μεταδίδουν μεξικανικά Μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Μάλιστα, οι συγγενείς του παίκτη μετέβησαν στις αστυνομικές Αρχές και σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών Μέσων, οι οποίες πηγάζουν από τις Αρχές, ο επιθετικός του Ολυμπιακού απήχθη από αγνώστους.

Να τονίσουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο ανακοινωθέν με τους συμπατριώτες του επιθετικού του Ολυμπιακού να αναφέρουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια εντοπισμού του απαχθέντα

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του και τις αρχές του Μεξικό.

Νωρίτερα η οικογένεια του ποδοσφαιριστή έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από τη χθεσινή επίσκεψη του Άλαν Πουλίδο με τον αδερφό του σε συγγενικό του πρόσωπο.

Όπως σημειώνεται ο Άλαν Πουλίδο χθες το βράδυ είχε πάει σε μια οικογενειακή επίσκεψη, στη συνέχεια πήγε με τη φίλη του σε ένα πάρτι με φίλους του και από τότε αγνοείται.




Η παρακάτω φωτογραφία είναι η πιο πρόσφατη με την κοπέλα του...









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...