Η Ε.Ε. θα παρακολουθεί όλα τα μηνύματα μας σε Viber και Skype ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ !

Όλα τα μηνύματα σε Viber και Skype θα ελέγχονται από την Ε.Ε., καθώς αποτελούν δημοφιλείς εφαρμογές στις τάξεις των τζιχαντιστών. Αυτό επιχειρούν να προωθήσουν οι 28 Υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε..

Ήδη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης του Βελγίου, Cohen Gens, ανακοίνωσε πως γίνεται «κοινός αγώνας για το άνοιγμα του διαδικτύου, σχετικά με τις επικοινωνίες που δεν είναι οι κλασικές, καθώς και της επικοινωνίας μέσω Skype και Viber».

«Σε δύο εβδομάδες θα παρουσιάσω συγκεκριμένες ιδέες για την καλύτερη χρήση και επικοινωνία ανάμεσα στα συστήματα» ανακοίνωσε ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Αν λοιπόν προωθηθεί όντως αυτό που επιδιώκουν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, τότε οι αρχές θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα των Ευρωπαίων χρηστών. Βέβαια, το σχέδιο αυτό θα νομιμοποιηθεί ως μέτρο πρόληψης τρομοκρατικών χτυπημάτων, παρά το γεγονός ότι παραβιάζει την ιδιωτικότητα των χρηστών.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...