ΣΟΚ ! Βρέθηκε το κρησφύγετο του Χίτλερ και των ναζί στην Αργεντινή ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες από ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, εντοπίστηκε στην Αργεντινή το κρησφύγετο του ναζιστή Χίτλερ. Συγκεκριμένα, ερευνούν δύο 3 εγκαταλελειμμένα κτίρια, καθώς θεωρούν ότι σε κάποιο από αυτά βρίσκεται το κρησφύγετο.

Τα κτίρια αυτά φαίνεται πως έχουν ανεγερθεί πριν από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, γεγονός που δείχνει ότι χρονικά ταίριαζαν οι συγκυρίες. Επιπλέον, σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν νομίσματα από τη ναζιστική Γερμανία, τα οποία φαίνεται πως κόπηκαν από το 1938 μέχρι και το 1941.

Αν επιβεβαιωθεί πως υπάρχει το καταφύγιο, τότε θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα για τον Χίτλερ, καθώς πολλά σενάρια συνωμοσίας λένε πως δεν αυτοκτόνησε, αλλά δραπέτευσε στην Αργεντινή.

Βέβαια, μέχρι αποδείξεως του σεναρίου αυτού, κρατούμε τις απαραίτητες αποστάσεις.

Δείτε το βίντεο!








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...