Πανικόβλητος ο Τζορτζ Σόρος από το «κύμα» Ν.Τράμπ «σπρώχνει» εκατομμύρια δολάρια στην Χ.Κλίντον !

Το διεθνές «αρπακτικό» και κερδοσκόπος Τζορτζ Σόρος πανικόβλητος προ του κινήματος Τράμπ που σαρώνει τις ΗΠΑ με τα τεράστια ποσοστά που συγκεντρώνει τόσο στις εκλογές για την ανάδειξη του προεδρικού υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την υποψήφια των Δημοκρατικών με πακτωλό χρημάτων για την εκστρατεία της.

Έτσι ο Σόρος αποφάσισε να δώσει περισσότερα από 13 εκατ. $ στην Χίλαρυ Κλίντον και άλλους υποψήφιους των Δημοκρατικών (πρακτικά μόνο στον Μπέρνι Σάντερς) με στόχο να ανακόψει όπως μπορεί τον Ντόναλντ Τράμπ.

«Η έντονη αντι-μεταναστευτική και αντι-μουσουλμανική ρητορική η οποία τροφοδοτείται από τους Ρεπουμπλικάνους είναι βαθιά προσβλητική» δήλωσε το διεθνές «αρπακτικό» για να συνεχίσει: «Πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για αυτές τις εξοργιστικές δηλώσεις και προτάσεις που ακούμε σε τακτικό επίπεδο από τον Τράμπ».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...