ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΕΠΙΔΗΜΙΑΚΗ "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! ΤΥΦΟΣ, ΧΟΛΕΡΑ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !

Κανένα κανάλι δεν μιλάει για όλα αυτά. Καμία κυβέρνηση ή βολευτής δεν λέει τίποτα.

Οι άθλιοι Τσίπρας-Καμμένος το ρίχνουν στο...φιλότιμο του Έλληνα και το χριστιανικό του καθήκον, χωρίς να λένε λέξη για την επιδημιακή "βόμβα" που φέρνουν μαζί τους οι λαθρομετανάστες. Δείτε τι μας λέει για το θέμα ο "Ανδρόνικος":

Το διακύβευμα (με την έννοια του ρίσκου) που ''παίζει'' η Ελλάδα με την...
''φιλοξενία'' εκατομμυρίων, ναι εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, -αυτή είναι η αλήθεια(!)- είναι οι μολυσματικές αρρώστιες που φέρνουν μαζί τους, ή και που θα δημιουργηθούν με τις συνθήκες που θα επικρατούν κατά την διαβίωση τους, για μήνες ή χρόνια, σε καταυλισμούς και ύπαιθρο!

Θα επανεμφανιστούν ''επιθετικά'' μικρόβια (τύφου, χολέρας, φυματίωσης κλπ) που έχουν ξεχαστεί για δεκαετίες στην χώρα μας. Φοβάμαι ό,τι θα ζήσουμε ''εφιαλτικά σενάρια'' με την ΈΚΡΗΞΗ ''επιδημιακής βόμβας'', όπως το 1854 με την χολέρα, που θανάτωσε περισσότερους από τον μισό πληθυσμό, στην Αθήνα στον Πειραιά στις Κυκλάδες...!

Είναι η...''άλλη πτυχή'' του προβλήματος, που σκοπίμως και με Δόλο αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό οι ''φωστήρες'' του ΣΦΥΡΙΖΑ!!!

Με την επικίνδυνη και α-σόβαρη εξωτερική πολιτική που ασκούν οι ερασιτέχνες, πρώην καταληψίες σχολικών κτιρίων, υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο, η ΕΛΛΑΣ να υποστεί εδαφικό ακρωτηριασμό, με ότι αυτό συνεπάγεται!!! (το απευχόμαστε όλοι οι Έλληνες).

Με την αστεία πολιτική α-σόβαρων ''πολιτικών'' τύπου κυρα Τασίας... και με δεδομένη την απαξίωση των δημόσιων νοσοκομείων σε ολόκληρη την επικράτεια, έχουμε έναν ακόμη (ενδεχομένως!) όλεθρο εμπρός μας, τον ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ του γηγενούς πληθυσμού από ... ''ξεχασμένα θανατηφόρα μικρόβια''!!!

"ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ"





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...