Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη του Παρισιού !

Ο υπ αριθμόν ένα καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 130 άτομα, Σαλά Αμπντεσλάμ συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιδρομής της βελγικής αντιτρομοκρατικής στο προάστιο Μολενμπέκ.

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, έδειξε πλάνα από την στιγμή της σύλληψης πιθανότατα του Αμπντεσλαμ. Στις εικόνες φαίνονται οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής να σέρνουν στο πεζοδρόμιο έναν άνδρα με μπεζ κουκούλα και να τον επιβιβάζουν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Οι εικόνες από την σύλληψη ...





O υφυπουργός για το Άσυλο και τη Μετανάστευση του Βελγίου, Τεο Φρανκεν επιβεβαίωσε με ανάρτηση του στο twitter ότι ο Αμπντελσλάμ είναι ζωντανός και συνελήφθη. «Τον πιάσαμε», έγραψε ο Βέλγος υπουργός. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Αμπντεσλάμ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στο πόδι αλλά είναι ζωντανός.

Η επιχείρηση της βελγικής αστυνομίας σε μια συνοικία των Βρυξελλών κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο υπ 'αριθμόν 1 καταζητούμενος των επιθέσεων που αιματοκύλισαν το Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο έληξε, μετέδωσε λίγο μετά τις 22:00 το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο του Βελγίου RTBF.

Στο διαμέρισμα όπου σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής ο Αλγερινός Μοχάμεντ Μπελκαΐντ, σε μια συνοικία των Βρυξελλών, βρέθηκαν επίσης αποτυπώματα του Σαλά Αμπντελσλάμ, υπόπτου-κλειδί των επιθέσεων με 130 νεκρούς στο Παρίσι.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...