Ο «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» και το σχέδιο «ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» σε πλήρη εφαρμογή !


ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΑΥΣΤΡΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, και ΑΛΒΑΝΙΑ κλείνουν τα σύνορα τους στους πρόσφυγες!!!

ΣΤΟΧΟΣ (ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ) Η ΕΛΛΑΔΑ...«ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» κατασκευαστής: ΤΟΥΡΚΙΑ, περιεχόμενο: 5.000.000 μουσουλμάνοι

Ο Απόστρατος Έλληνας αξιωματικός του Πεζικού του Στρατού Ξηράς, επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κύριος Φραγκούλης Φράγκος.

«Η τουρκία με 40 ευρώ φέρνει από το Μαρόκο ή από άλλες χώρες με την Türk Hava Yolları‎ η την Turkish Airlines κατευθείαν στο έδαφος της «πρόσφυγες», και από κει οι διακινητές τους περνάνε εδώ (στην Ελλάδα) ενώ ξέρουν ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά είναι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες. Το προσφυγικό είναι ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ!!Η τουρκία είναι ο τρομοκράτης της περιοχής».

Στο βίντεο μας παρουσιάζει τους νέους χάρτες του Ισλάμ που έχουν σαν βασικό κέντρο-στόχο την Ελλάδα. Στόχος είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδας. Υπάρχουν σχέδια και συμφωνίες που μιλούν για 5.000.000 μουσουλμάνους στην Ελλάδα για την αλλοίωση του πληθυσμού και τον αφανισμό της Ορθοδοξίας άμεσα πλέον. 

Γίνετε αναφορά στους Κούρδους και στα 14.000.000 ορθοδόξων Χριστιανών της Μέσης Ανατολής. Στην συγκεκριμένη ομιλία επίσης θα δούμε και μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με την Θράκη, τα Σκόπια, την Συρία, την Βουλγαρία, την Τουρκία. Μιλάει για τον φράχτη των Σκοπίων και ποιες χώρες τους βοηθούν, για τα κέντρα υποδοχής στα νησιά του Αιγαίου και την παρουσία του ΝΑΤΟ σε αυτό.

Απόσπασμα από την εκδήλωση με θέμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ» Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο 14.2.2016
Προϊούσα ἰσλαμοποίηση Ἑλλάδος & Εὐρώπης (προσφυγικό, μεταναστευτικό, δημογραφικὸ)
Ὁμιλητῆς: Φραγκούλης Φράγκος, στρατηγὸς ἐ.α. Ἐπίτιμος Ἀρχηγὸς Γ.Ε.Σ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...