Η τουρκική κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο λάθος με την Ρωσία ! Ξεκίνησε να εξοπλίζει τους Τατάρους της Κριμαίας !

Ο αυτοανακηρυχθείς αρχηγός των Τατάρων της Κριμαίας και επίσης ένας εκ των σαμποτέρ και υπεύθυνος για το ενεργειακό μπλακάουτ της Κριμαίας ανακοίνωσε ότι το τουρκικό υπουργείο άμυνας τους βοήθησε να οργανωθούν και να σχηματίσουν το τάγμα των Τατάρων για να αναλάβει επιθέσεις δολιοφθοράς.

Το Σάββατο, ο συντονιστής της «δράσης πολιτών για τον αποκλεισμό της Κριμαίας» Λενούρ Ισλιάμωφ, δήλωσε ότι το τουρκικό ΥΠΑΜ θα ενισχύσει το τάγμα εθελοντών που συστήνεται στην Ουκρανία με την ονομασία «Majlis of Crimean Tatars» και που τώρα βασίζεται στις δωρεές απλών ανθρώπων:

«Τουλάχιστον 560 άνδρες έχουν ενσωματωθεί στο τάγμα και ζητάμε από την Ουκρανία να μας αφήσει να οργανώσουμε ένα τάγμα με την εθνότητά μας.

Την Παρασκευή θα παραλάβουμε την πρώτη παρτίδα των τουρκικών στρατιωτικών στολών. Παραλαμβάνουμε 250 στολές, και ζευγάρια αρβύλες.

Αμέσως μόλις γίνουμε στρατιωτική μονάδα, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, στο Τσονγκάρ θα γίνει το Παγκόσμιο Συνέδριο των Τατάρων της Κριμαίας, και η Εκτελεστική Επιτροπή θα είναι εδώ. Θα συγκεντρωθούν όλοι οι Τάταροι της Κριμαίας από όλο τον κόσμο, την Αμερική, Καναδά, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία, 43 χώρες».

Επίσης έκανε ένα βήμα πιο πέρα και ανέφερε ότι θα μπορέσουν να εκτελέσουν ναυτικό αποκλεισμό στην περιοχή της Κριμαίας και των λιμανιών της με την χρήση μικρών ταχέων σκαφών που θα παρεμποδίζουν την κυκλοφορία με το να πλήττουν εμπορικά πλοία.

Επίσης, δήλωσε, ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα διακόψουν και την τελευταία γραμμή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από την Ουκρανία στην Κριμαία.




Δεν είναι ίσως τυχαία η ανακοίνωση του ίδιου του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν για την συγκρότηση νέων αντιτρομοκρατικών μονάδων στην Ρωσία σε στρατηγικές πόλεις και ιδιαίτερα σε πόλεις παράκτιες.

Οι μονάδες αυτές θα δημιουργηθούν στην Κασπίισκ στην Κασπία Θάλασσα, στην Μουρμάνσκ στη βορειοδυτική Ρωσία και στην Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι και την Γιούζνο-Σαχαλίνσκ, στην Σαχαλίνη, στην ανατολική ακτή της Ρωσίας, σύμφωνα με το Ίντερφαξ. Ο πρόεδρος Πούτιν έδωσε επίσης εντολή για τη δημιουργία παρόμοιας μονάδας στην πρωτεύουσα της Κριμαίας Συμφερόπολη.

Η Τουρκία ίσως είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο λάθος και να δώσει το "πράσινο φως" για επιχειρήσεις κατά ρωσικών στόχων....














ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...