ATHENS

ΕΚΤΑΚΤΟ : Kινδυνεύει ο Στουρνάρας με σύλληψη !!!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, αναμένεται να καταθέσει αύριο το πρωί, μήνυση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, κατηγορόντας τον για παράβαση καθήκοντος και διασπορά ψευδών ειδήσεων. !

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα καλέσει τις αρχές να ξεκινήσουν έρευνα στα κατά καιρούς λεγόμενα του κ. Στουρνάρα, διότι η βουλευτής ισχυρίζεται πως έχουν πλήξει τόσο τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος όσο και του Χρηματιστηρίου ενώ στο σύνολό τους, έπληξαν το Δημόσιο συμφέρον!

Η ανακοίνωση της Ραχήλ Μακρή αναφέρει "Δεν είναι δυνατόν ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν Διοικητής της ΤτΕ να αγνοεί ότι σύμφωνα με τη συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη συνθήκη λειτουργίας αυτής η έξοδος από το ευρώ συνεπάγεται έξοδο της Χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τη στιγμή μάλιστα που ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν δηλώνει:

«Οι συνθήκες δεν προβλέπουν Grexit. Να μην μπούμε σε άγνωστα μονοπάτια" και σε σκληρό τόνο σημειώνει "Θυμίζουμε στον κ. Στουρνάρα ότι οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν" και επισημαίνει "Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να βασίζει την τραπεζική ρευστότητα στον έκτακτο μηχανισμό ELA, τον οποίο κάποιοι μέχρι εχθές αγνοούσαν και λοιδορούσαν, και να υφίστανται εμπρηστικές δηλώσεις πανικού που θα αυξήσουν την εκροή καταθέσεων πέραν των 30 δισ. ευρώ που διαπίστωσε ο κ. Στουρνάρας για το διάστημα Οκτωβρίου 2014-Απριλίου 2015, χωρίς να μας διευκρινίζει εάν έχει πράξει το παραμικρό για να ανασχέσει το φαινόμενο.

Οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές οφείλουν να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου στο σύνολο των δηλώσεων που διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού."





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.