ATHENS

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Μαύρο χρήμα στα ΜΜΕ για μαύρη προπαγάνδα από την Τρόικα !!!

Με αφορμή τις αποκαλύψεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στην επιτροπή αλήθειας για το χρέος στη Βουλή ότι το ΔΝΤ εκπαίδευε Έλληνες δημοσιογράφους για να προβάλουν τις θέσεις του Ταμείου αλλά και τις θέσεις της Κομισιόν, το crashonline σας παρουσιάζει την συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Crash ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Από τον Μάρτιο του 2012 ο κ. Καρατζαφέρης είχε αποκαλύψει στον Γιώργο Τράγκα ότι «πέφτουν λεφτά για να περάσει το μνημόνιο». Ειδικότερα, το σχετικό απόσπασμα έχει ως εξής:

Ερ.: Μοιράζουν οι τροϊκανοί λεφτά για την προώθηση των συμφερόντων της Τρόικας;

Απ.: «Ναι, ακριβώς για να φτιάξουν την εικόνα τους».

Ερ.: Δηλαδή να περάσουν το Μνημόνιο;

Απ.: «Ναι, για να περάσουν το μνημόνιο».

Ερ.: Και πέφτουν λεφτά για να περαστεί το Μνημόνιο;

Απ.: «Σαφώς πέφτουν λεφτά. Και δεν μιλάω για ένα πακέτο τσιγάρα».

Ερ.: Και υπάρχουν εφημερίδες που τα «παίρνουν» από πηγές που θέλουν την προώθηση του Μνημονίου και της Τρόικας;

Απ.: «Δεν ξέρω αν αυτή η καταβολή είναι έμμεση ή άμεση».

Ερ.: Και υπάρχει και pay roll για δημοσιογράφους ή μόνο για συγκροτήματα;

Απ.: «Δείτε πόσοι δημοσιογράφοι ήταν αντιμνημονιακοί και προέκυψαν τον τελευταίο καιρό μνημονιακοί. Αν κάποια στιγμή βάλω στο δικό μου κανάλι τι έλεγαν στα κανάλια τους πριν από ένα μήνα και το τι λένε τώρα, ο κόσμος θα ανατριχιάσει. Δεν είναι οι «κωλοτούμπες» των κομμάτων, αλλά οι «κωλοτούμπες» των ΜΜΕ είναι οι πιο σημαντικές».

Διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στο περιοδικό Crash και στον Γιώργο Τράγκα.

ΠΟΕΣΥ: Δώστε μας τη λίστα με τα ονόματα των δημοσιογράφων που έκαναν σεμινάρια με το ΔΝΤ

Στα αρμόδια όργανα του ΔΝΤ θα προσφύγει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ μετά τη δήλωση του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι εκπαιδεύονταν Έλληνες δημοσιογράφοι για να προβάλουν τις θέσεις του.

Ο κ. Ρουμελιώτης ισχυρίστηκε κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος ότι Έλληνες δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν, ήδη από το 2010, σεμινάρια που οργάνωσε το ΔΝΤ και η Κομισιόν με σκοπό «τη χειραγώγηση της ελληνικής κοινής γνώμης».

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, είναι θέμα συνταγματικής υποχρέωσης και ευθύνης να φωτιστούν όλες οι πλευρές αυτής της υπόθεσης με σαφήνεια και χωρίς υπεκφυγές.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τα πρόσωπα που έχουν γνώση και επικαλούνται τα στοιχεία που διαθέτουν από το θεσμικό τους ρόλο να της δώσουν όλα τα σχετικά δεδομένα που κατέχουν.

«Είναι ευθύνη όλων των κύκλων και των οργανώσεων, να καταγγέλλουν και να καταδικάζουν οποιαδήποτε απόπειρα χειραγώγησης της δημοσιογραφίας και να συμβάλλουν στην διαφύλαξη της ανεξάρτητης και αμερόληπτης ενημέρωσης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΣΥ, τούτο πράγματι επιτυγχάνεται όταν δεν αποσιωπούνται γεγονότα και δεν συγκαλύπτονται μεθοδεύσεις που ενορχηστρώνονται με σκοπό τη χειραγώγηση της δημοσιογραφίας και της κοινής γνώμης.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Όλγα Τρέμη

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η γνωστή δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη εναντίον της εφημερίδας «Ακρόπολη», που την εμφανίζει μαζί με άλλους δημοσιογράφους να είναι στη λεγόμενη λίστα εκπροσώπων του Τύπου, οι οποίοι ήταν προσδεδεμένοι στο ΔΝΤ.

«Ενημερώθηκα για τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας »Ακρόπολη» στις 17 και 18 Ιουνίου 2015 τα οποία είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά και θίγουν την προσωπικότητά μου, την τιμή και την υπόληψή μου. Κατόπιν αυτών, επικοινώνησα με τους δικηγόρους μου, προκειμένου να προχωρήσουν στα δέοντα ένδικα μέσα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Τρέμη.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.