Δίνουν το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ στους μουσουλμάνους !!!

To Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το ΟΑΚΑ αναμένεται να παραχωρηθούν στους μουσουλμάνους προκειμένου να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά τη διάρκεια του ραμαζανίου.

Με δελτίο τύπου το υπουργείο Παιδείας κάνει γνωστό ότι αποφασίστηκε στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, να παραχωρηθούν δωρεάν για την τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους, κατά τη μεγάλη εορτή της μουσουλμανικής θρησκείας, της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου, σε όσους μουσουλμάνους της περιοχής της πρωτευούσης το επιλέξουν, δύο χώροι:

το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.), οι οποίοι κατά τα παρελθόντα έτη έχουν χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...