ATHENS

Αυξάνονται επικίνδυνα οι εντάσεις στη Μαύρη Θάλασσα από Ρωσία, ΗΠΑ και Ουκρανία !!!

Ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στη Μαύρη Θάλασσα μετά από τις τελευταίες εμπλοκές Ρώσων και Αμερικανών στην περιοχή. Πρόσφατα παρουσιάστηκε βίντεο το οποίο εμφάνισαν οι Αμερικανοί , σύμφωνα με το οποίο το ρωσικό μαχητικό Su-24 πέταξε "μακριά" από το αμερικανικό αντιτορπιλικό, αντικρούοντας τα λεγόμενα των Ρώσων περί υπερπτήσης πάνω από το USS Ross .

Σύμφωνα με τους Ρώσους αυτό δεν ισχύει, και το εν λόγω βίντεο ελήφθη μία ημέρα μετά το συμβάν, και αφορά τον "εκφοβισμό" της ουκρανικής ναυαρχίδας από ρωσικό μαχητικό.

Στις 30 Μαΐου έγινε γνωστό ότι ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24 ανάγκασε το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Ross να εξέλθει των ρωσικών υδάτων και εισέλθει στα διεθνή ύδατα με τη δικαιολογία το αμερικανικό πλοίο συμπεριφερόταν προκλητικά. Η Αμερικανοί από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν ότι το αντιτορπιλικό "σε κανένα σημείο δεν συμπεριφέρθηκε επιθετικά , καθώς και ότι η συμπεριφορά του πληρώματος ήταν και είναι άκρως επαγγελματική".

Οι Ρώσοι από την άλλη τόνισαν ότι τέτοιες πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε μέρα και ότι οι ρωσικές δυνάμεις είναι πλήρως συμμορφωμένες με τις διεθνείς συμφωνίες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοια επεισόδια εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για όλους.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.