Ακάθεκτος ο Γκιορμέζ στη Θράκη !!! Μίλησε για Τουρκικές ιδιοκτησίες και προάσπιση Τουρκικής ταυτότητας !!!

Ο ύπατος θρησκευτικός ηγέτης της Τουρκίας Μεχμέτ Γκιορμέζ, ήρθε στη Θράκη για να τιμήσει τη μουσουλμανική γιορτή Σαμπ-ε-Μπεράτ και συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόξενο, τον ψευδομουφτή και άλλους μουσουλμάνους στην Κομοτηνή.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε τις προκλητικές δηλώσεις του Γκιορμέζ που ανενόχλητος και πάλι συνεχίζει τη προπαγάνδα περι τουρκικής ταυτότητας ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τουρκικές ιδιοκτησίες στη Θράκη!

«Περιμέναμε μια αμοιβαία κίνηση από τον σύγχρονο κόσμο. Ο σύγχρονος κόσμος όμως δεν είπε λέξη για επιστροφή των περιουσιών στους ιδιοκτήτες τους.» είπε ο Γκιορμέζ και αργότερα επισκέφτηκε τέμενος στην Ξάνθη, και απο εκεί προέτρεψε τους μουσουλμάνους να κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν τη θρησκεία, τη γλώσσα και τις πεποιθήσεις τους γιατί κινδυνεύουν με απώλεια της ιστορικής τους ταυτότητάς!



ΠΗΓΗ: www.sahiel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...