ATHENS

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ !!! «Έριξε πόρτα» στον Τσίπρα !!! Δεν του βγήκε στο τηλέφωνο !!!

Τα διεθνή ΜΜΕ, Financial Times και Reuters, μεταδίδουν πως ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο ο πρόεδρος της Κοιμισιόν δεν αποδέχθηκε το αίτημα.

Την ώρα που πηγές των Βρυξελλών λένε πως δεν έχει ακόμη οριστεί νέο ραντεβού Τσίπρα – Γιούνκερ, το Reuters μετέδωσε πως ο πρόεδρος της Κομισιόν αρνήθηκε να δεχτεί τηλεφώνημα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επειδή η Αθήνα δεν έχει ακόμη αποστείλει τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις, όπως είχε δεσμευθεί, με προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

«Δεν έχει υπάρξει καμία νέα εξέλιξη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε», ανέφερε στο πρακτορείο αξιωματούχος της ΕΕ που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Από το Μαξίμου γίνεται όμως γνωστό πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Επί της ουσίας διαψεύδεται το ρεπορτάζ. Λένε πηγές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον:

«Μετά την πρόταση των θεσμών, «που ποτέ δεν δόθηκε στην Ελλάδα» -αλλά δημοσιεύθηκε στον τύπο!…-, σήμερα αξιωματούχος ανακάλυψε αναπάντητες κλήσεις».
«Η ελληνική πρόταση παραμένει στο τραπέζι, αναμένουμε τα σχόλια των θεσμών», τόνισαν από το Μαξίμου.

Εκπρόσωπος της Κομισιόν όμως σημείωσε πως υπήρξε πράγματι αίτημα για συνομιλία αλλά αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.