ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: Τα media και οι ολιγάρχες με υπονομεύουν !!!

Εντείνει τον πόλεμο ενάντια στην «εγχώρια ολιγαρχία και την παλιά πολιτική ελίτ», ο Αλέξης Τσίπρας όπως προανήγγειλε από το βήμα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την εγχώρια ολιγαρχία για την καταστροφή της παραγωγικής βάσης και τον κοινωνικό ιστού, ενώ σημείωσε ότι ο «αντίπαλος δεν βρίσκεται μόνο στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες ή την Ουάσιγκτον». «Ίσως ο πιο σκληρός βρίσκεται και εντός των τειχών» συμπλήρωσε.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από την τρόικα των ξένων υπήρξε όλα τα χρόνια και το λόμπι των υποστηρικτών της τρόικας των ξένων στη χώρα μας που συνεχίζει να εκπροσωπεί συγκεκριμένες οικονομικές δυνάμεις και συμφέροντα, αυτά που ευνοήθηκαν και ισχυροποιήθηκαν την τελευταία 25ετία και είδαν την εξουσία τους να αυξάνεται κατακόρυφα με πολιτικές ακραίας λιτότητας», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Εκτός από τη διαπραγμάτευση με τους έξω υπάρχει ένας παράλληλος αγώνας που ίσως αποδειχθεί πιο κρίσιμος από τον πρώτο γιατί εκεί θα κριθεί τόσο η νέα κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί θα κριθεί η επιτυχία ή αποτυχία της πρώτης αριστερής κυβέρνησης. Αυτός ο αγώνας ας είμαστε ειλικρινείς έχει να κάνει με προσπάθεια αντιστροφής πορείας πολλών ετών, με την προώθηση διαφορετικού κοινωνικού μοντέλου, θα βασίζεται στην αναδιανομή πλούτου, σεβασμό, αλληλεγγύη, στήριξη μισθωτής εργασίας. 

Αυτός ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει για αυτό βρίσκει λυσσαλέα αντίδραση στο εσωτερικό όχι τόσο από την αντιπολίτευση που είναι σε απόλυτη στρατηγική αμηχανία, όσο κυρίως από τις ίδιες της κοινωνικές δυνάμεις που άφησαν τις μάσκες της αμεροληψίας να πέσουν και έχουν αναλάβει οι ίδιες την αντιπαράθεση με νέα κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ χωρίς προσχήματα. Αυτές οι κοινωνικές δυνάμεις, δεν είναι άλλες από τους γνωστούς ολιγάρχες που λυμαίνονται τη χώρα και το λαό δεκαετίες. Βλέπουν τα συμφέροντά τους να απειλούνται για αυτό η στάση τους λυσσαλέα και επιθετική απέναντί μας.

«Δεν είναι καθόλου τυχαία η καθημερινή επίθεση που δεχόμαστε από ΜΜΕ της διαπλοκής που τη μια βλέπουν χειρότερα μνημόνια να υπογράφονται και την άλλη τη χώρα να βαδίζει στα βράχια και την καταστροφή πολλές φορές βλέπουν και τα δύο την ίδια ημέρα. Αλλά η παράταξή μας έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν λογαριάζει τέτοιου είδους εκφοβισμό και προπαγάνδα γιατί έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού. Ας το καταλάβουν οι ολιγάρχες, ήρθε η ώρα να βάλουν το χέρι στην τσέπη, να πληρώσουν φόρους, δάνεια, χρήση τηλεοπτικών συχνοτήτων, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος, να πληρώσουν ότι δεν πλήρωναν τα τελευταία χρόνια».

«Οσο κι αν μας απειλήσουν, μας λοιδορήσουν δεν πρόκειται να αλλάξουμε θέση», συμπλήρωσε.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...