ATHENS

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Απλή επίπληξη στους σπουδαστές που του φέρονταν βίαια !!!

Η συνεδρίαση των καθηγητών της σχολής αποφάσισε να τιμωρήσει την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών που φέρονταν βίαια στον άτυχο Βαγγέλη με μία απλή επίπληξη. Λέγοντας σου σπουδαστές: «να είναι καλοί μαθητές, να μην πειράζουν τους συμφοιτητές τους, να διαβάζουν και να έχουν άψογη συμπεριφορά».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια του άτυχου φοιτητή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλης «Φως στο Τούνελ» που έφερε στο φως την υπόθεση, ο θείος του Βαγγέλη είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι η μητέρα ου φοιτητή επικοινώνησε με την Διευθύντρια της Σχολής όπου και πληροφορήθηκε για την απόφαση της συνεδρίασης.

Σε σχετικές ερωτήσεις που έκανε η μητέρα, η Διευθύντρια της απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν για το λόγο το ότι δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία να το κάνουν.

Σε ερώτηση της μητέρας στο πως συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που η προηγούμενη Διεύθυνση διώκεται για παράβαση καθήκοντος, εκείνη φέρεται να της είπε ότι «αυτοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.