Βόμβα μεγατόνων από Καμμένο: "Νατοϊκή βάση στο Αιγαίο" !!!

Μιλώντας σε συνέδριο του Economist, ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για πιθανή δημιουργία βάσης του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την ακριβή περιοχή. Συμπλήρωσε μάλιστα πως υπάρχει μελέτη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που συνυπολογίζει τη βάση της Σούδας και τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.

Επικαλούμενος τις πρόσφατες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία, που "επέλεξε να μην σεβαστεί την κατά παράδοση συμφωνία", κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στην Άγκυρα, ο Π. Καμμένος είπε ότι το ΝΑΤΟ οφείλει να έχει άμεση γνώση για τη συμπεριφορά της γειτονικής χώρας.

Υποστήριξε μάλιστα ότι η παρουσία νατοϊκών δυνάμεων και στρατιωτικών στελεχών στην προτεινόμενη βάση θα βοηθήσει στο να έχει η πλήρη εικόνα της συμπεριφοράς της Τουρκίας. Σημείωσε μάλιστα οτι όσο πιο ανατολικά και νότια λειτουργήσει η βάση τόσο καλύτερη εικόνα θα υπάρχει και θα βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων με την Τουρκία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...