ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΑΝΕΛ !!! Καμμένος: «Όταν έρθει η στιγμή θα αποφασίσουμε εγώ, ο Αλέξης και ο Θεός» !!!

Εν λευκώ εξουσιοδότηση ζήτησε και έλαβε ο Πάνος Καμμένος από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ για τους χειρισμούς τους κόμματος των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Σύμφωνα με την Real News, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας συγκάλεσε την Κ.Ο. λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και μυστικότητας για να εξασφαλιστεί το απόρρητο των συνομιλιών. Όλοι οι βουλευτές άφησαν απέξω τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ η συζήτηση έγινε σχεδόν χαμηλόφωνα. Πίσω από τις κλειστές πόρτες τους ανέλυσε την πορεία των διαπραγματεύσεων, δίνοντας έμφαση στα σημεία απόκλισης. «Δεν υπάρχουν σημεία σύγκλισης. Η συμφωνία έχει 10% πιθανατότητα να κλείσει» είπε τονίζοντας ότι οι δανειστές διευρύνουν διαρκώς την ατζέντα των απαιτήσεων.

Παρ” όλα αυτά δεν απέκλεισε να κλειδώσει η συμφνωνία αν τηρηθούν εκ μέρους των δανειστών οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης. Ο ίδιος εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο να φηφίσουν οι ΑΝΕΛ τρίτο μνημόνιο.

Κόκκινες γραμμές

Στο μεταξύ, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε θετικός στο να δεχθεί μια συμφωνία που θα αποκλίνει σε ποσοστό 10%-15% από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος, αν πρόκειται κυβέρνηση και δανειστές να καταλήξουν σε έναν έντιμο συμβιβασμό. Την ίδια ώρα, όμως, ζήτησε εξουσιοδότηση να συγκρουστεί με τον πρωθυπουργό σε περίπτωση που κρίνει ότι τα μέτρα της επιδιωκόμενης συμφωνίας θα είναι οδυνηρά για τους πολίτες.

Παράλληλα, όμως, ο ίδιος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του και για την πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η διαπραγμάτευση θα θέσει σε δοκιμασία της Κοινοβουλευτικές Ομάδες» είπε χαρακτηριστικά. Για την ύστατη στιγμή της διαπραγμάτευσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται να είπε: «Μου έχετε εμπιστοσύνη; Όταν έρθει η στιγμή θα αποφασίσουμε εγώ, ο Αλέξης και ο Θεός».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...