ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ: Σκοτώθηκε αστυνομικός - δάσκαλος χορού από εκπυρσοκρότηση του υπηρεσιακού του όπλου !!! «Δράστης» και θύμα ο γιος του !!!

Κατέληξε τελικά ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη κοιλιά από το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας μέσα στα γραφεία Λαογραφικού Συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Καμβουνίων στον Κολωνό.

Ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος ήταν και δάσκαλος παραδοσιακών χωρών, άγνωστο το γιατί, είχε βγάλει το υπηρεσιακό του όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην παλάμη ένας νεαρός περίπου 25 ετών και ο ίδιος να τραυματιστεί βαρύτατα την κοιλιά.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ελπίς όπου οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας τελικά κατέληξε.

Αυτή την ώρα ο χώρος του συλλόγου έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και ερευνητές της σήμανσης ερευνούν εξονυχιστικά το χώρο προσπαθώντας να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το όπλο πήρε ο 25χρονος γιος του και άρχισε να το περιεργάζεται, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε. Το αποτέλεσμα ήταν η σφαίρα να τρυπήσει την παλάμη του 25χρονου και στη συνέχεια να καρφωθεί στην κοιλιά του αστυνομικού!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...