ATHENS

Από σήμερα οι αιτήσεις για την ΕΡΤ !!! Αντιδρά η ΠΟΣΠΕΡΤ !!!

Για 20 ήμερες οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα μπορούν να δηλώσουν αν επιθυμούν να επιστρέψουν, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ.

Όσοι διαμένουν εκτός Αθήνας θα μπορούν καταθέσουν την αίτησή τους μέσω internet ή με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΕΡΤ.

Μέσα στη μέρα αναμένεται η ανακοίνωση των προσώπων που θα καλύψουν τις θέσεις του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών και του Διευθυντή Ειδήσεων.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ, απ'τη μεριά της, καλεί τους εργαζόμενους να μην συμπληρώσουν καμία αίτηση για την «αναβίωση της σύμβασης και την ένταξη στην ΕΡΤ». «Σύμφωνα με το άρθρο 14 παράγραφος 1 του Νόμου 4324/2015 προβλέπεται ρητά η αναβίωση της σύμβασης μας χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση. Αντίθετα γνωστοποίηση χρειάζεται μόνο για όσους συναδέλφους δεν προτίθενται να ενταχθούν στην ΕΡΤ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της και προσθέτει

«Η απόφαση που ερήμην των εργαζομένων, προσβάλει τους αγωνιστές εργαζόμενους και δεν σώζεται με το προαιρετικό της …..δήλωσης. Τα φύλλα παρουσίας, αλλά και η φυσική μας παρουσία στους χώρους εργασίας, για ανάληψη καθηκόντων πιστοποιούν την αναβίωση της σύμβασης μας».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.