ATHENS

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Απειλεί με «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο !!!

Δηλώσεις με υπονοούμενα έκανε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δημιουργώντας κλίμα για θερμό αεροπορικό επεισόδιο στο Αιγαίο κατά την διαδικασία αναχαίτισης/αναγνώρισης των τουρκικών F-16 που κάνουν παραβάσεις και παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου (ΕΑΧ).

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Habertur μεταξύ άλλων στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας με τρόπο ο οποίος σύμφωνα με ειδικούς θεωρείται μεγάλο πλήγμα για τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών.

«Για να μην θυσιάσουμε τα βήματα που έγιναν μέχρι σήμερα με την Ελλάδα συμπεριφερθήκαμε ώριμα και υπομονετικά. Όμως κάναμε και τις προειδοποιήσεις μας. Μπορεί να κάνουμε μικρές χειρονομίες, αλλά αυτές δεν θα πρέπει να έχουν την έννοια της παραχώρησης. Ενώ πετούν τα αεροσκάφη κάνουν εγκλωβισμό ραντάρ. Έναντι αυτού έχουμε κι άλλο δικαίωμα αλλά δεν κάνουμε τέτοιου είδους ενέργειες. Εγώ αυτά τα βλέπω παιδαριώδη».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.