Ραγδαία εξέλιξη στο φριχτό φονικό στα Μέγαρα: Η σύζυγος του δολοφονηθέντος 71χρονου, έφυγε για την πατρίδα της, τον Άγιο Δομίνικο !!!

Για την πατρίδα της, τον Άγιο Δομινικό, έχει φύγει η 25χρονη σύζυγος του 71χρονου,...
ο οποίος βρέθηκε σήμερα δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του, στη Βένιζα των Μεγάρων. Η Αστυνομία θα δώσει σήμα στην Ιντερπόλ για την αναζήτηση της νεαρής γυναίκας.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο αδερφός του θύματος, που έψαχνε τον 71χρονο από την περασμένη Τετάρτη όταν του τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε, αποφάσισε να πάει στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Δεν φανταζόταν όμως τι επρόκειτο να αντικρίσει.

Ο αδερφός του θύματος έφτασε στη μονοκατοικία, όπου έμενε ο 71χρονος συνταξιούχος του Εμπορικού Ναυτικού με τη σύζυγό του, και βρήκε την εξώπορτα ανοιχτή και ελαφρώς παραβιασμένη.
Μέσα στο σπίτι, βρήκε τον αδερφό του νεκρό.

Ο δράστης ή οι δράστες του είχαν δέσει τα χέρια πίσω από την πλάτη με μια ζώνη. Του είχαν επιτεθεί με μαχαίρι. Το θύμα βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος, ενώ είχε και μώλωπες στο σώμα του, σημάδι πως τον βασάνισαν πριν τον σκοτώσουν.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 71χρονου ήταν η ληστεία.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...