ATHENS

Απειλούν την Αυστριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για απαγωγή δύο αθλητριών!!!

Απειλητική επιστολή για την απαγωγή δύο αθλητριών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι έλαβε η Αυστριακή Ολυμπιακή Επιτροπή -μία εξέλιξη που αναζωπυρώνει τους φόβους λίγα 24ωρα πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων.


 Ο γενικός γραμματέας της Επιτροπής Πίτερ Μένελ επιβεβαίωσε: Το γράμμα μας παραδόθηκε την Δευτέρα στο γραμματοκιβώτιο της ομοσπονδίας. Έχουμε ήδη ειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες και ερευνούν την υπόθεση». Στο... στόχαστρο φαίνεται πως βρίσκονται οι αθλήτριεςΜάρλις Σιλντ (αλπικό σκι) και Ζανίν Φλοκ (έλκηθρο). 

 Πάντως οι Αρχές εκτιμούν πως δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας και πως σκοπός εκείνου που έστειλε το ανώνυμο γράμμα ήταν απλά για να πλήξει την διοργάνωση του Σότσι. άλιστα όπως φαίνεται ούτε οι ίδιες οι αθλήτριες ανησυχούν ιδιαίτερα. 

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο Μένελ, ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε με την Φλοκ (την Τρίτη πετούν μαζί από την Αυστρία για το Σότσι) ότι «δεν ανησυχεί καθώς εμπιστεύεται τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε αναλάβει». 

Οσο για την Σιλντ, είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει για το Σότσι την επόμενη εβδομάδα, με τον Μένελ να τονίζει ότι όταν οι αθλητές της αυστριακής αποστολής βγαίνουν από το Ολυμπιακό χωριό, τότε θα συνοδεύονται από άνδρες ειδικής ασφάλειας. 




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.