Κακοκαιρία «Ελπίς»: Εισαγγελική έρευνα για τις πολυήμερες διακοπές ρεύματος !


Ραγδαίες εξελίξεις: Η εισαγγελική έρευνα θα εξετάσει την ύπαρξη ποινικών ευθυνών για το θέμα και ειδικότερα το εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.

Στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πολυήμερη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Αττικής προχωρά η εισαγγελία της Αθήνας. 

Η εισαγγελική έρευνα θα εξετάσει την ύπαρξη ποινικών ευθυνών για το θέμα και ειδικότερα το εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης. 

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν τα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης που αποτύπωσαν το μέγεθος του προβλήματος σε αρκετές περιοχές της Αττικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν συμπληρωθεί τρία 24ωρα και εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να ζουν σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς να μπορούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους για να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. 

 Η έρευνα χρεώθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Απόστολο Ανδρέου, ο οποίος θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ζητώντας αρχικά πληροφορίες από τους αρμόδιους φορείς. 


 ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...