«Βρυχάται» η Τουρκία: Νέες παραβιάσεις και υπερπτήσεις F-16 πάνω από Μακρονήσι και Ανθρωποφάγους !


Μπορεί η Τουρκία να άργησε αρκετά 24ωρα να αντιδράσει επίσημα στη συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας με μία προκλητική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, όμως δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή την τακτική των παραβιάσεων και των υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε στις 11:26 υπερπτήσεις πάνω από Μακρονήσι και Ανθρωποφάγους στα 29.000 πόδια. 

Μόλις ένα λεπτό αργότερα, στις 11:27, δεύτερο ζεύγος F-16 προχώρησε σε υπερπτήσεις πάνω από τα ίδια νησιά στα 11.000 πόδια. 

Υπενθυμίζεται πως από την Τετάρτη – μία μέρα μετά την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας με την Γαλλία – η Τουρκία προχωρά καθημερινά σε δεκάδες υπερπτήσεις και παραβιάσεις του εναέριου χώρου.


ΠΗΓΗ: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...